INVESTERINGSPANDEN IN STADJE

€ 750.000,- k.k.
Omschrijving

INVESTERINGSPANDEN IN STADJE

Huis - Thüringen

Deze drie grote panden staan direct aan de rand van het stadshart van een plaatsje met ca. 35.000 inwoners in Thüringen. In totaal zijn er nu 2 van de 3 huizen min of meer volledig verhuurd. Er komen dus al huurinkomsten binnen, zei het, op een bescheiden basis, momenteel goed voor zo’n 5 % aan rendement.

In totaal gaat het om bijna 900 m2 aan eigen grond, in de binnenstad, en met een grondwaarde van zo’n 101 euro per m2. De gebouwen hebben een beschikbare woonoppervlakte van zo’n 900 m2. Ook is er een ruime binnenhof, in gebruik als parkeerterrein.

Twee panden zijn direct gevestigd aan de straatkant in het centrum van de stad. Het derde pand is daarachter gelegen.

Al met al een A1-object op een goede locatie.

 

Vraagprijs: 750.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: op aanvraag

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, hier in de orde van grootte van 100.000 euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 04-05-22  Plaatsingscode: PK-MH-TH-379-B

Object kenmerken
  • Huis