KAPITAAL PAND TE KOOP OP VEILING

€ 11.500,- richtprijs
Omschrijving

KAPITAAL PAND TE KOOP OP VEILING

Huis - Sondershausen

Dit grote bouwvallige pand komt binnenkort te koop op de veiling van een openbare executieverkoop. Het is een groot kapitaal pand in herenhuis-stijl waarvan diverse delen reeds bouwvallig en/of ingestort zijn, vandaar de beveiliging middels hekken en netten. Let op: dit kan aanzienlijke extra kosten met zich meebrengen!

Het is een origineel pand uit 1909 met nog de kenmerkende bouwstijl en details van die tijd. Het staat op eigen grond van ca. 666 m2 met een grondwaarde van minimaal 70 euro per m2. Dat is dus alleen al aan grond een geschatte waarde van 46.620 euro.

Het staat langs een doorgaande in/uitvalsweg van een grotere stad in Thüringen, langs een doorgaande weg nabij een lager gelegen riviertje.

De veiling is op 18 januari 2022.

De minimale verkoopprijs zal zeker 10.000 euro bedragen, waarschijnlijk fors meer. Wij adviseren in ieder geval niet meer te bieden dan 10.000 euro. Daar komt dan nog 6.5 % overdrachtsbelasting overheen, is dus 650 euro. Samen met nog wat kleine andere kosten, zit u al gauw op 11.500 euro.

Wilt u meedoen aan deze veiling dan dient u voor 11 januari 2022 een aanbetaling van 4.500 euro over te maken. Mocht u niet de toeslag krijgen, of wordt de veiling afgelast, dan krijgt u dit geld uiteraard retour.

 

Richtprijs: 11.500,- euro

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Inclusief volledige aankoopbegeleiding en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m aflevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland.  NB – het is een veiling, dus het kan anders lopen dan een doorsnee aankoopproces.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 13-12-21  Plaatsingscode: PK-ND-HS-324-V

 

Object kenmerken
  • Huis