KARAKTERISTIEK HUIS MET GROTE TUIN

€ 29.000,- k.k.
Omschrijving

KARAKTERISTIEK HUIS MET GROTE TUIN

Huis - Sollstedt

Dit leuke oude vakwerkhuis staat verborgen achter een grote muur met oude toegangspoort. Het heeft dus al een besloten voortuin, zijhof met oude stallen en schuurtjes en aan de achterkant een grote tuin met veel mogelijkheden. Het staat op eigen grond van in totaal ca. 1.000 m2. Hier heeft u dus alle ruimte!

Het ligt wat achteraf gelegen in een klein dorpje nabij Sollstedt en Bleicherode, twee leuke plaatsjes bij snelweg A38 gelegen, op nog geen halfuurtje afstand van de Harz. De locatie is hier dus prima. Een mooie uitvalsbasis voor reisjes en tripjes. Aan woonruimte is er zo’n 120 m2 beschikbaar.

Wel dient het gehele huis gemoderniseerd te worden. Ook zijn de kamers erg klein en de plafonds erg laag. Op de bovenverdieping moet je overal bukken (1.75 m hoogte) en ook op de begane grond moet je af en toe flink gebukt lopen. Dat is dus wel een dingetje….

Verder is het wel een erg leuk huis met mogelijkheden. Beneden de badkamer en keukenruimte en woonkamer met nog een aparte ruimte. Boven 5 kleine kamertjes die ongeveer 70 jaar niet vernieuwd zijn. Ook de stroom en waterleidingen zijn oud. Dus u moet flink aan de slag. Maar daar is de prijs ook naar.

 

Vraagprijs: 29.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht etc.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 21-06-21  Plaatsingscode: PK-NG-EB-267-O

Object kenmerken
  • Huis