KARAKTERISTIEK KLUSHUIS MIDDEN IN STADJE

€ 8.000,- k.k.
Omschrijving

KARAKTERISTIEK KLUSHUIS MIDDEN IN STADJE

Huis - Schmalkalden

 

***DIT OBJECT STAAT MOMENTEEL ALS ‘TERUGGETROKKEN’ AANGEMERKT***

Dit is een prachtig pandje, in het stadshart van het pittoreske en gezellige plaatsje Schmalkalden, met zo’n 20.000 inwoners dus er is genoeg te doen en te beleven. Een echt Duits vakwerkhuisstadje, met overal prachtige panden en gunstig gelegen vlakbij het Thüringer Wald met zijn indrukkwekkende bossen en pure natuur. Een bekende wintersportplaats als de Oberhof is vlakbij!

Het huis zal echt volledig opgeknapt moeten worden maar daar is de prijs ook naar. Het is een smal pand dat zich naar achteren uitstrekt. De frontbreedte is 5 m en het totale kavel is zo’n 108 m2. Achter het huis heeft u dus nog een klein binnenhofje annex tuintje . De bebouwde oppervlakte van het huis is ongeveer 50 m2 dus met 3 verdiepingen heeft u zeker 150 m2 woonoppervlakte tot uw beschikking.

Aan woonruimte dus geen gebrek maar alles zal ingrijpend gerenoveerd moeten worden. Elke euro die u hier in stopt, is echter de moeite waard. De richtprijs voor de grond is hier fors boven de reguliere prijs in de meeste dorpjes en stadjes van Thüringen. Dus deze locatie is zeker goed en het huis heeft echt wat liefde en aandacht nodig, dan wordt het weer een pareltje.

Voor de prijs hoeft u het natuurlijk niet te laten, dat is echt een spotprijs. Wacht niet te lang want waarschijnlijk is dit zo weg.

Schmalkalden is een echt typisch Duits stadje met meerder hotels, een fraaie Burcht en een mooie winkelkern. Dit centrum is inmiddels gerestaureerd. Het straatje waaraan dit huis ligt, is een straat die rechtstreeks naar het centrum loopt met alle winkels en hotels daarin. Er is veel toerisme en meerdere activiteiten zijn mogelijk in en rondom de stad.

Over het huis valt niet echt veel te zeggen. Het is een serieus klushuis waar flink aangepakt moet worden. Momenteel is geen water en stroom aanwezig. Het is een statig huis met veel hout waarbij ook al op enkele plaatsen nieuw hout geplaatst is. Er zijn maar liefst vijf bruikbare verdiepingen en een kelder en ook zolder met nog een echte ouderwetse vleesrookruimte.

Dit soort objecten komt niet vaak meer voor, dus sla snel toe!

 

***DIT OBJECT STAAT MOMENTEEL ALS ‘TERUGGETROKKEN’ AANGEMERKT***

 

Koopprijs: 8.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

Eenmalige bijkomende kosten: ong. 1.000,- euro.

(w.o. notariskosten, overdrachtsbelasting, div. administratieve kosten etc.)

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 26-08-20  Plaatsingscode: PK-SK-HS-190
Object kenmerken
  • Huis