KARAKTERISTIEK PAND MET SCHUUR

€ 40.000,- k.k.
Omschrijving

KARAKTERISTIEK PAND MET SCHUUR

Huis - Wiehe

NIET MEER BESCHIKBAAR

*** DEELS VERHUURD *** Op ca. 500 m2 eigen grond staat dit beeldbepalende grote pand, waarvan de benedenverdieping verhuurd is. Erachter ligt een klein hofje met daarna een grote schuur, deels bouwvallig. Toegang tot alles via een grote poort rechts naast het gebouw.

Achter de schuur ligt een grote tuin die eigendom is van iemand anders (op leeftijd). Wellicht kunt u dit stuk grond ook verwerven, dan heeft u natuurlijk een zalig groot kavel met veel mogelijkheden. Het pand moet gemoderniseerd worden.

Het geheel ligt in een klein dorpje, globaal tussen Wiehe en het Naturpark Saale-Unstrut-Triasland, midden in de velden en landerijen en vlakbij de uitgestrekte bossen. Een zalige omgeving!

NIET MEER BESCHIKBAAR

Vraagprijs: 40.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 5.600,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle kosten: ca. 52.434,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 23-03-2023  Plaatsingscode: PK-BD-HS-506

Object kenmerken
  • Huis