KARAKTERISTIEKE OUDE SCHOOL MET RUIMTE

€ 15.000,- k.k.
Omschrijving

KARAKTERISTIEKE OUDE SCHOOL MET RUIMTE

Huis - Horsmar, Unstruttal

*** IN STILLE VERKOOP ***

Deze karakteristieke oude school in vakwerkstijl wordt – in de stille verkoop – te koop aangeboden door de gemeente, die graag wil meewerken aan een ombouw tot groot woonhuis of kleinschalig appartementencomplex. Van belang voor de gemeente is dat het pand behouden blijft en dat er mensen komen te wonen.

Het is een oude school uit omstreeks 1850 met een aanbouw uit de jaren 50/60. De aanbouw verkeert in slechte staat en zou ook afgebroken kunnen worden. De gemeente wil graag meewerken aan alle benodigde vergunningen. Het geheel staat op eigen grond van in totaal ca. 275 m2.

De oude school heeft een bebouwde oppervlakte van ca. 130 m2. Twee ruime appartementen is dus hier zeker mogelijk. En dan is er nog een grote zolder. Tevens ook een kelder, met daarin de werkende aansluitingen voor gas, water en elektra.

De aanbouw omvat zo’n 50 m2 bebouwde oppervlakte. Nogmaals, deze kunt u slopen, dat hoeft echter niet. Aan voormalige speelplaats is er nu zo’n 90 m2 beschikbaar. Het geheel staat in de directe nabijheid van de kerk en de omliggende grasvelden.

Dit is een ideaal instapproject, alhoewel het zeker geen eenvoudig klushuis is, u zult hier alles moeten renoveren. Let wel: de gemeenteraad beslist uiteindelijk over een eventuele verkoop en toewijzing.

 

Locatie:

https://www.google.com/maps/@51.2794738,10.4052707,37m/data=!3m1!1e3

 

Richtprijs: 15.000,- euro.

Aankoopbegeleidingskosten: 3.450,- euro.

 

Aanbod alleen voor geselecteerde klanten

+++ LET OP! +++ Dit object staat in de stille verkoop. Dit aanbod komt niet naar voren op mijn reguliere verkoopsite. Dit is alleen voor u als geselecteerde klant en gewaardeerde relatie bestemd. Het vriendelijke verzoek is dan ook om dit niet verder te verspreiden en/of aan anderen bekend te maken. Waarvoor hartelijk dank.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 01-03-21  Plaatsingscode: PK-HM-HS-233

 

Object kenmerken
  • Huis