KAST VAN EEN HUIS DIRECT IN CENTRUM

€ 40.000,- k.k.
Omschrijving

KAST VAN EEN HUIS DIRECT IN CENTRUM

Huis - Kelbra

*** ALLE RUIMTE! ***

Dit is echt een groot woonhuis, midden in het hart van een klein plaatsje, vlakbij het grote stuwmeer van Kelbra en makkelijk dichtbij snelweg A38 gelegen. Globaal tussen de Harz en het Kyffhäuser Naturpark, dus natuur alom, met rust, ruimte en stilte.

Het kavel zelf is bijna 380 m2 groot dus er is ook nog een gezellig binnenhof met aanbouw en schuren. Het geheel is vrij gelegen in de ruime omgeving, dus u zit echt wel op een mooi punt. Deels is er al gemoderniseerd.

Er is een nieuwe verwarming, kunststof kozijnen, een goede badkamer en ook al aansluiting op de riolering. In totaal is er zeker 175 m2 aan woonoppervlakte dus u heeft hier ruimte zat.

 

Vraagprijs: 40.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 7.000,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 64.000,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 20-04-2023  Plaatsingscode: PK-RL-PB-527

Object kenmerken
  • Huis