KAST VAN EEN HUIS IN HARZ NATUUR

Onder aanbieding
Omschrijving

KAST VAN EEN HUIS IN HARZ NATUUR

Huis - Harz

***IN OPTIE***

Dit is wel een heel mooi object, schitterend gelegen aan de rand van een klein plaatsje in de Harz, met de bergen en bossen pal naast de deur. Het is een groot pand, met zo’n 240 m2 aan woonoppervlakte, op eigen grond van bijna 1.500 m2.

Hier heeft u dus echt de ruimte! Het huis heeft 9 kamers, 2 garages en is in principe geschikt voor bewoning door 3 gezinnen. OP de begane grond is een woonruimte van 83 m2, op de eerste verdieping een woning van 88 m2 en op de zolderverdieping een woon-eenheid van 70 m2. Alles met eigen keuken en badkamer.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE ***

 

Koopprijs: 78.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 9,5 %.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 30-10-19  Plaatsingscode: PK-WD-HS-070
Object kenmerken
  • Huis