KAST VAN EEN HUIS MET GROTE BINNENTUIN

€ 49.500,- k.k.
Omschrijving

KAST VAN EEN HUIS MET GROTE BINNENTUIN

Huis - Kelbra, Kyffhäuser

*** MEGA-GROOT !!! ***

Dit gigantische huis heeft zeker 16 kamers, een grote binnentuin, garage achterom bereikbaar via grote toegangspoort en heel veel opslagruimtes en schuren. Bovendien immens grote zolders. Dit biedt volop ruimte en mogelijkheden!

Ideaal als groot vakantiehuis, pension of bed and breakfast, atelier, winkel of groepsaccommodatie voor training, cursussen en workshops. Bovendien in een mooie omgeving nabij de Harz, Kyffhäuser Naturpark en het meer van Kelbra.

Goed bereikbaar via snelweg A38 en in het midden van Duitsland dus centraal en overal dichtbij. Op ca. 4 uur afstand van de Nederlandse grens dus goed aan te rijden, ook enkel voor weekendjes en midweeks. Het stadje Kelbra heeft alle faciliteiten.

Het grote pand ligt in het centrum van Kelbra, aan een doorgaande weg dus ideaal te vinden en met rustige toegang via de achterkant door een grote toegangspoort. Of voorom over de stoep direct het woonhuis in.

Het geheel bestaat eigenlijk uit bijna 500 m2 eigen grond met daarop aan de voorkant het grote woonhuis, daarachter aan de zijkant een aanbouw met daarachter aan de achterkant een grote schuur met nieuw dak, meerdere ruimtes en een grote zolder.

Daartussenin de grote besloten binnentuin, heerlijk begroeid met allerlei aanplanting en rozen, een zalige lusthof! De tuin is ca. 150 m2 groot dus u heeft lekker de ruimte om te uinieren en te genieten. Er is ook nog een dakterras en een balkon waar u zalig kunt zitten en relaxen.

De grote schuur is ca. 90 m2 groot dus daar heeft u alle ruimte. Het woonhuis zelf heeft een bebouwde oppervlakte van ongeveer 200 m2 en dus een mogelijke woonoppervlakte van in totaal zeker 280 m2 en dan hebben we de zolders nog niet meegerekend!

Op de begane grond in het woonhuis vindt u veel ruimtes, in totaal zeker 9 stuks. Op de eerste verdieping waren eigenlijk twee woonhuizen met elk een badkamer en keuken. Hier heeft u zeker dan nog 7 kamers. Wat een ruimte!

Dan komen we nog bij de zolders die echt groot zijn en waarop u voldoende ruimte heeft om ook nog woonruimte te maken of ateliers of wat dan ook. Verder heeft het pand prachtige authentieke gewelfkelders, in totaal drie stuks.

Het geheel was recent nog bewoond en u heeft dus water, stroom, afwatering en verwarming. Wel natuurlijk allemaal ouderwets en achterhaald maar in principe in redelijke staat (naar Oostduitse begrippen) en allemaal enigzins bruikbaar.

Verwacht geen nieuwbouwpand of object waar alles kant en klaar is, u zult echt wel wat moeten doen links en rechts. Maar daar is de prijs ook naar. En voor dat geld krijgt u een geweldig pand met heel veel ruimte en mogelijkheden.

Met heerlijk besloten binnentuin volop privacy, grote schuur en meerdere ruimtes, voldoende plek voor de auto-s voor en achter de poort en dat alles in een mooi stadje op een goede locatie. Gaat u hier uw droom realiseren?!

 

Koopprijs: 49.500,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

= makelaarskosten (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering op locatie. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 6.500,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag van in totaal 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 64.000,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt, gecontroleerd en alles reeds doorgenomen met de notaris. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onzekere bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en u kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vertrouwbaar en betrouwbaar. Vraag vrijblijvend verdere informatie.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 01-06-2024  Plaatsingscode: PK-KA-HS-637

Object kenmerken
  • Huis