KAST VAN EEN HUIS MET VEEL GROND

€ 15.000,- k.k.
Omschrijving

KAST VAN EEN HUIS MET VEEL GROND

Huis - Harzgerode, dorpje

Dit oude grote woonhuis staat op 1.800 m2 eigen grond, in een klein dorpje in de oostelijke Harz, tussen Sangerhausen en Harzgerode. Het is een groot kavel, midden in het dorp, wat van twee kanten benaderbaar is. Er zit wat niveau-verschil in het kavel dus dat geeft een leuk ruimtelijk effect. Er staat nog veel oude bebouwing, schuren en stallen, deels afgebroken.

Het woonhuis, waar ooit een stuk is aangebouwd, heeft een bebouwde oppervlakte van zeker 110 m2. Na renovatie moet hier dus minimaal 200 m2 woonruimte kunnen ontstaan. En dan is er nog een gigantische zolder waar ook het een en ander valt te verwerkelijken. Let wel: het gehele huis zal opgeknapt moeten worden.

Zoals op de foto’s duidelijk te zien is, verkeert het huis momenteel niet in bewoonbare staat. U moet dus flink aan de slag! De koopprijs is gebaseerd op de daadwerkelijke grondwaarde. Zodoende betaalt u dus eigenlijk alleen de grond en krijgt u het huis en de schuren er gratis bij. Verwacht dus niet dat het meevalt, we hebben het hier over een totale renovatie.

Maar de plek is het meer dan waard, in een leuk rustig dorpje, mooi centraal in de Harz met gezellige stadjes vlakbij en goed bereikbaar via snelweg A38 of via de bovenkant over Hannover. U kunt hier echt wat moois van maken! Ruimte is alles en dat heeft u hier in overvloed. Zo’n 1.800 m2 is echt groot dus u kunt daar van alles mee.

Het woonhuis is via twee deuren te betreden. Beneden zijn er vijf ruimtes en een badkamer. Boven een ruime hal en ook 4 à 5 ruimtes. Dan nog een grote zolder en er is ook een oude gewelfkelder. Er is bouwstroom en een goede meterkast. Water kan aangevraagd worden. Nogmaals, houd u rekening met veel werk en forse investeringen. ,,Het zal wel meevallen,” is hier niet van toepassing.

 

Vraagprijs: 15.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 3.450,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 10-08-20  Plaatsingscode: PK-HO-HS-186

 

Object kenmerken
  • Huis