KLEIN HUISJE BIJ KERK IN DORPJE

€ 4.950,- k.k.
Omschrijving

KLEIN HUISJE BIJ KERK IN DORPJE

Huis - Ebeleben

*** SPOTPRIJS!!! ***

In het kleine dorpje Rockensussra bij het stadje Ebeleben in Middenduitsland, wordt dit oude klushuis te koop aangeboden voor een absolute meeneemprijs. Het omvat een klein woonhuis met piepklein hofje en iets grotere schuur.

Idyllisch gelegen direct nabij de kerk, dus u heeft een erg markant uitzicht. Het zou zelfs goed kunnen dat u gaat overwegen om de schuur op te knappen en om te bouwen tot woonhuis. Meer ruimte, fraaier uitzicht en karakteristieke kenmerken.

Als u de lemen en stenen opvulling van de vakwerkbouw vervangt door glas of kunststof ramen, dan krijgt u een heel licht en open geheel. Dan heeft u echt een heel aparte en fraaie woonruimte. De schuur heeft een grondoppervlakte van 55 m2.

Het kleine huisje heeft 35 m2 bebouwde grondoppervlakte. In totaal gaat het om 116 m2 aan eigen grond, in volledig eigendom, over te dragen via notaris. Het dorpje Rockensussra staat bekend om de grootste sloperij van legertanks in Europa.

Daar merk je echter niks van want dat gebeurt allemaal heel modern en hyper-stil, volgens de laatste regels en richtlijnen en milieuvoorschriften etc. Het biedt zelfs nog een voordeel want daardoor is het huisje ook erg goed verhuurbaar, na renovatie.

Ook voor eigen gebruik als woonhuis of vakantiehuis natuurlijk erg geschikt. Het landschap is zeer gevarieerd, met niet alleen velden en landerijen maar ook heuvels en bossen. Globaal zit u hier tussen de Harz en het Thüringer Wald.

 

IN PRIJS VERLAAGD

Koopprijs NU: 4.950,- euro.

Koopprijs was: 8.999,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 5.000,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle kosten: ca. 14.800,- euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 03-08-2023  Plaatsingscode: PK-RS-HS-567

 

Object kenmerken
  • Huis