KLEIN HUISJE IN ORIGINELE STAAT

€ 18.000,- k.k.
Omschrijving

KLEIN HUISJE IN ORIGINELE STAAT

Huis - Kelbra

Dit is een klein huisje, aan het begin van een rustig zijstraatje in een dorpje in de Kyffhäuser. Er is nog water en stroom maar daar is ook voor de rest alles wel mee gezegd. Het is een kavel van 120 m2 dus niet echt groot. Het merendeel is dan ook bebouwd, er is slechts een klein besloten binnenhofje achter het huis.

Verder is er ook nog sprake van overbouwing, volgens de buren, dus dat is niet echt ideaal. Het huis staat nog helemaal vol, u keert zo’n 60-70 jaar terug in de tijd. Daaruit stammen ook alle voorzieningen zo ongeveer, dus alles zal geheel gerenoveerd dienen te worden, zowel van binnen als van buiten.

 

Vraagprijs: 18.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 14-12-19  Plaatsingscode: PK-TL-HS-089
Object kenmerken
  • Huis