Klein huisje met grond nabij stadje

€ 35.000,- k.k.
Omschrijving

Klein huisje met grond nabij stadje

Huis - Ebeleben

Dit is een leuk klein huisje met veel grond, een grote schuur en nog meer pluspunten. Het ligt langs de doorgaande weg in een klein dorpje in de onmiddellijke nabijheid van het stadje Ebeleben. Daar heeft u dus alle voorzieningen zoals supermarkten, winkels, restaurants en meer. Het staat op eigen grond van ruim 650 m2 en daardoor heeft het een mooie flinke tuin, schuin achter het huis gelegen.

Van binnen ziet het er allemaal redelijk uit, in principe direct bewoonbaar maar wel erg gedateerd en ouderwets. Het heeft twee slaapkamers en is dus niet groot maar wel erg knus en gezellig. Er is een ruime schuur met garage dus u heeft ruimte zat. Het geheel staat een beetje naar beneden onderaan bij een doorgaande weg. Dat betekent dus makkelijke bereikbaarheid.

Badkamer, keuken, verwarming etc. zijn allemaal aanwezig dus in principe kan het zo betrokken worden. Ideaal als eenvoudige vakantiewoning, tweede huis of als verhuurobject.

Vraagprijs: 35.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 1.995,- euro.

 

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 26-01-19  Plaatsingscode: EB-WM-KO
Object kenmerken
  • Huis