KLEIN HUISJE MET UITZICHT OVER VELDEN

Verkocht
Omschrijving

KLEIN HUISJE MET UITZICHT OVER VELDEN

Huis Verkocht - Kyffhäuserkreis

***VERKOCHT***

Dit leuke kleine huisje staat aan de rand van een klein dorpje in de Kyffhäuserkreis en heeft een prachtig vrij uitzicht over de landerijen. Het staat op eigen grond van meer dan 600 m2 en heeft dan ook een mooie tuin met ook nog een klein huisje daarop.

Het huis zelf is ook klein en heeft op de begane grond de woonkamer en keukenruimte, boven een slaapkamer en kinderkamer. Let wel, er is momenteel geen badkamer en ook geen verwarming. Dus er moet hier wel wat gebeuren.

Het huisje zelf meet ongeveer 6 x 8 meter en is half vrijstaand. Het is een heel rustig stekje met maar vier huisjes daar, helemaal aan de rand van het dorp. Makkelijk vlakbij de doorgaande weg gelegen dus goede bereikbaarheid.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Vraagprijs: 20.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 02-11-19  Plaatsingscode: PK-AH-HS-073
Object kenmerken
  • Huis