KLEIN HUISJE MET VEEL RUIMTE

Onder aanbieding
Omschrijving

KLEIN HUISJE MET VEEL RUIMTE

Huis - Wettelrode, Sangerhausen

*** DIT PAND IS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / GERESERVEERD / IN OPTIE ***

Dit kleine huisje biedt verrassend veel ruimte en is min of meer woonklaar. Er is water en stroom, afwatering via riolering in de straat en verwarming via Nachtspeicher of houtkachels. Het staat in een soort apart wijkje van het kleine plaatsje Wettelrode, nabij de gezellige stad Sangerhausen en met goede aansluiting op snelwegen A38 en A71.

Het kavel is met 140 m2 eigen grond niet ruim en heeft dus geen eigen tuin. Wel een klein plaatsje met schuurtje die u eventueel zou kunnen afbreken om een auto te parkeren. Verder wel nog een extra wasruimte met daarboven een werkplaatsje. Best wel veel ruimte allemaal op zo’n kleine oppervlakte. Dat geldt ook voor binnen in het huis.

Op de begane grond, die enigszins verhoogd ligt, vindt u een hal met toegang tot een opslagkamer, de badkamer, de keukenruimte en de woonkamer. Boven vindt u nog een extra keukentje, een grote slaapkamer en via een doorgangskamer nog een slaapkamer. Daarnaast nog een slaapkamer. Al met al heeft u hier dus eigenlijk zeker vier slaapkamers boven.

Dit is een ideaal vakantiehuis, als u niet houdt van tuinieren en vaak er lekker op uit wil. De ligging is zeer centraal in Middenduitsland. Het plaatsje ligt mooi midden in de natuur, in de uitlopers van de oostelijke Harz. Mooi op de route naar Leipzig-Dresden en ook niet ver van Berlijn en Praag. Zeker tevens interessant als verhuur-investering.

 

*** DIT PAND IS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / GERESERVEERD / IN OPTIE ***

 

Koopprijs: 19.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 05-06-20  Plaatsingscode: PK-WR-HS-165
Object kenmerken
  • Huis