Helaas…. u bent te laat ■ GERESERVEERD ■

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat ■ GERESERVEERD ■

Huis - Wettelrode, Harz

*** IN OPTIE ***

KLEIN MAAR RUIM HUISJE NABIJ HARZ

*** 5 KAMERS! ***

Dit compacte huisje ziet er klein uit maar heeft verrassend veel ruimte! Het is gunstig gelegen in het natuurdorpje Wettelrode, in de uitlopers van de Harz en pal boven Sangerhausen, een gezellig stadje met alle faciliteiten. En dichtbij snelwegen A38 en A71.

Dit huis ligt in een rustig straatje en het heeft geen tuin, maar wel een klein buitenhofje. Dit is ideaal als vakantiewoning of als verhuurobject. Beneden is de grote woonkamer en keuken plus badkamer en nog een opbergruimte.

Boven zijn er dan eigenlijk vier kamers met nog een kleine ruimte. Er zitten dus best heel veel mogelijkheden in dit leuke huisje! Er zijn ook nog wat schuurtjes en aanbouwsels. U zit in een klein dorpje midden in de natuur van de Harz.

Het geheel is redelijk onderhouden en min of meer direct bewoonbaar. Er is water, stroom, verwarming en alles functioneert. Wel zijn er links en rechts wat zaken die aangepakt moeten worden maar daar is de prijs ook naar.

Van buiten ziet het huisje er niet bijzonder of heel fraai uit, maar u moet kijken naar de ruimte en de mogelijkheden die het heeft. Bovendien kunt u hier eigenlijk meteen in, want het is direct bewoonbaar, als u niet teveel eisen en wensen heeft.

U hoeft dus niet eerst uitgebreid te klussen.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / NIET MEER BESCHIKBAAR / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs: 14.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 3.300,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 24.000,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit pakket is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit pakket wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit pakket is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 17-11-2023  Plaatsingscode: PK-WR-HS-599

Object kenmerken
  • Huis