KLEINE BLOKHUT MET GROTE TUIN

€ 9.500,- k.k.
Omschrijving

KLEINE BLOKHUT MET GROTE TUIN

Huis - Sondershausen

Dit is een prachtige grote tuin, aan de rand van Sondershausen, vlakbij de bossen rondom de stad en je zit dus eigenlijk midden in de natuur. Het is daar een grote verzameling van allemaal eigen stukken land, waar de een kleinschalig groente verbouwt, de ander een prachtige tuin heeft aangelegd, weer een ander zet er paarden neer…. kortom, een bonte mengeling van stukjes privé-grond.

De meesten hebben er uiteraard een leuk tuinhuisje op gezet, net als deze mensen. Naast het oude DDR-vakantiehuisje hebben ze een nieuwe blokhut neergezet. En er staat ook nog een klein wrakkig bouwseltje maar voornamelijk gaat het om de heerlijk grote tuin. Ruim 800 m2 dus dat is best lekker groot. De naaste buren hebben ter hoogte van het te verkopen kavel niks gebouwd of neergezet, dus u zit eigenlijk helemaal vrij.

Wat een heerlijk plekje! Er is water en stroom. Het kavel is in volledig eigendom, dus geen pacht, huur of tuinregels. U kunt hier doen en laten wat u zelf wilt. De auto kunt u langs het onverharde weggetje aan de kant parkeren. Of een toerit maken op eigen grond, dat kan natuurlijk ook. Verder bebouwen of uitbreiden is niet toegestaan. Het object heeft geen officiële adresaanduiding, het is een recreatie-object.

 

Koopprijs: 9.500,- euro.

incl. bemiddelingskosten

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 31-03-20  Plaatsingscode: PK-SH-HS-149
Object kenmerken
  • Huis