Kleine boerenhoeve in rustig dorpje

Verkocht
Omschrijving

Kleine boerenhoeve in rustig dorpje

Huis Verkocht - Hemleben

VERKOCHT

Deze kleine boerenhoeve is leuk gelegen in een rustig dorpje, op een prachtige locatie in de uitgestrekte velden van de Kyffhäuserkreis, nabij snelweg A71 en de stadjes Heldrungen en Artern. Het plaatsje telt ongeveer 500 inwoners en dat is heerlijk rustig. Het object omvat een woonhuis links, dan rechts de schuur met stallen en daartussenin een piepklein binnenhofje. Daarachter ook weer een schuur met stallen.

Daarnaast ligt de grote tuin, geheel in het zicht van de omgeving. In totaal gaat het om bijna 800 m2 eigen grond dus u heeft best wel de ruimte. Het woonhuis zelf beschikt over zo’n 95 m2 woonoppervlakte en dat zie je er aan de buitenkant niet aan af. Er zijn dan ook 5 kamers, een keuken en badkamer. Alles zal opgeknapt moeten worden.

In de onmiddellijke omgeving is een groot natuurgebied aanwezig. Naast bossen en heuvels vindt u hier ook heerlijke weidse vergezichten. Dit is echt een prachtig landelijke omgeving, waar nog rust en ruimte is.

 

DIT HUIS IS REEDS VERKOCHT

 

Vraagprijs: 21.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 26-03-19  Plaatsingscode: PK-HR-GB
Object kenmerken
  • Huis