Vakantiebungalow in Harz natuur

Verkocht
Omschrijving

Vakantiebungalow in Harz natuur

Huis Verkocht - Breitungen, Südharz

*** VERKOCHT ***

Deze leuke recreatiebungalow staat in het pittoreske dorpje Breitungen, direct in de natuur van de Südharz en toch vlakbij de aansluiting met snelweg A38. Dat is ideaal voor de bereikbaarheid. Hier begint de natuur en kijkt u in de zomer op de groene bergen en dalen. U zit pal aan de rand van het bos en loopt zo de diepe wouden in. De bungalow is op een helling gelegen en daardoor heeft u schitterend uitzicht over het kleine dorpje.

Het vakantiehuisje is met de auto te bereiken en u kunt onderaan het pad parkeren en dan het laatste stukje omhoog via een klein trappetje. Of u zet de auto onderaan bij het zwembad neer (met kleine uitspanning) en u loopt het toegangsweggetje omhoog. Het is een kleine verzameling van eigenaren die daar allemaal hun stukje eigen grond hebben, in volledig eigendom. Toch alles heel besloten en volop privacy.

Er is het hele jaar stroom en bij dit huisje wordt in de winter het water afgesloten vanwege bevriezingsgevaar. Maar de buurvrouw onder heeft het gehele jaar door stromend water dus als u een wintervaste waterleiding aanlegt, moet dat ook kunnen. Dat is een kwestie van organiseren. Er zijn ook een paar huisjes waar het gehele jaar gewoond wordt. Maar dit huisje heeft geen officiële adres-aanduiding dus geen mogelijkheid tot inschrijving. Wel kunt u er het gehele jaar verblijven als u wilt, dat is geen probleem.

Het kavel zelf is ongeveer 300 m2 groot en de woonoppervlakte van de bungalow bedraagt ongeveer 28 m2 met een woonkamer, keukentje, badkamertje met douche en slaapkamer. Alles klein maar wel heel gezellig en in volledig eigendom. De grondbelasting bedraagt 3 tientjes per jaar en voor stroom en water moet u ook een paar tientjes betalen. Dat is voordelig vakantie vieren!

Binnenkomst in het huisje kan via twee kanten: aan de voorzijde waarna u in een halletje terecht komt. Of aan de zijkant via het terras en dan staat u meteen in de gezellige woonkamer. Deze is voorzien van een typisch Duitse zithoek en een zitje vlak voor het grote raam waar u een prachtig uitzicht over het dorp en de natuur heeft. Hier staat ook een heerlijke houtgestookte kachel. Van daaruit komt u in het kleine keukentje. Klein maar fijn, alles is er wat u nodig heeft. Een kookplaatje, een koelkast en een gootsteen.

Verderop treft u de knusse slaapkamer waar een klein tweepersoonsbed staat. Hier kunt u heerlijk slapen in alle rust, u hoort hier werkelijk niets. Stilte en nog eens stilte, dat vindt u hier. Door een smalle doorgang komt u in het piepkleine badkamertje met douche en wasbak. Het natuurtoilet is buiten en moet u zelf om de zoveel tijd legen en verwerken. U kunt natuurlijk ook een klein campingtoiletje in het huisje plaatsen.

Water en stroom gaat via tussenmeters en wordt door een van de buren bijgehouden en geregeld. Afwatering vindt plaats via een klein zinkputje in de berg. Toilet-resten zult u zelf moeten afvoeren. Het is dus nadrukkelijk niet bedoeld als eerste woonverblijf maar permanent verblijven is wel mogelijk. Bovendien is het eigen grond in volledig eigendom dus u mag zelf weten wat u doet. Grondoppervlakte ongeveer 300 m2.

Er is een ouderwetse houtstookkachel maar u kunt natuurlijk ook elektrisch bijverwarmen. Op en in de kachel kunt u ook koken. Het terras biedt prachtig uitzicht over de omgeving. Omdat u hoog gelegen zit, bent u toch verzekerd van alle privacy en zit u eigenlijk helemaal vrij. In de zomer is alles begroeid en heeft u nog veel meer beschutting. Dat is zelf ook allemaal prima te regelen. Wie heeft zin in dit heerlijke plekje?

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 04-06-19  Plaatsingscode: EB-BR-PK-027
Object kenmerken
  • Huis