KLEINSCHALIG VAKANTIEPARKJE IN HARZ

€ 248.500,- k.k.
Omschrijving

KLEINSCHALIG VAKANTIEPARKJE IN HARZ

Huis - Harz

Dit is een prachtig object voor wie wil wonen en werken in de schitterende natuur van de Harz! Het is een kleinschalig vakantieparkje, gunstig gelegen aan de doorgaande weg, maar toch midden in de natuur, en alles is volledig gebruiksklaar. Na aankoop kunt u dus meteen starten en omzet draaien.

Alles staat op eigen grond van ongeveer 6.500 m2 dus u heeft hier echt alle ruimte. Er is nu een groot sportveld maar daar kunt u misschien wel tenten op plaatsen in de zomer of wellicht campers en caravans.

Er is een groot hoofdgebouw, en dan nog drie bijgebouwen waaronder een keuken, een verblijfsruimte en nog een gebouwtje. Het grote gebouw is momenteel ingericht als slaapverblijf. Verder is er nog een leuke grote overdekte vuurplaats.

Over het algemeen bevindt alles zich in een redelijke staat, naar de standaard van dit gebied gemeten.

 

Vraagprijs: 248.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 7 %.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 30-10-19  Plaatsingscode: PK-ZE-HS-068
Object kenmerken
  • Huis