KLUSHUIS KLAAR VOOR RENOVATIE

€ 19.000,- k.k.
Omschrijving

KLUSHUIS KLAAR VOOR RENOVATIE

Huis - Wieda

Dit oude Duitse woonhuis staat aan de rustige doorgaande weg in een klein plaatsje in de Harz, midden in de natuur, met alle bergen en bossen in de achtertuin. Het is een serieuze opknapper en u zult hier dan ook flink aan de slag moeten. Wel is er water, stroom en verwarming maar zoals u aan de buitenkant kunt zien, is daar eigenlijk ook alles mee gezegd.

Ook het dak is een pijnpunt dus hier zal heel wat geld, tijd en energie tegenaan gegooid moeten worden. De plek is makkelijk bereikbaar en u zit heerlijk midden in het natuurgebied van de Harz. Het huis is qua woonoppervlakte behoorlijk ruim want meet zo ongeveer 200 m2 woonoppervlakte in totaal. Het staat op eigen grond van ongeveer 300 m2.

 

Vraagprijs: 19.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 01-11-19  Plaatsingscode: PK-ZO-HS-071
Object kenmerken
  • Huis