KLUSHUIS MET HOFJE IN NATUURDORPJE

€ 10.000,- k.k.
Omschrijving

KLUSHUIS MET HOFJE IN NATUURDORPJE

Huis - Kyffhäuserland

*** DIT OBJECT IS NIET MEER BESCHIKBAAR ***

Dit goedkope klushuis staat in een klein dorpje midden in de natuur. Overal om u heen zijn bergen, bossen, dalen en landerijen. Het ligt centraal tussen de plaatsen Bad Frankenhausen, Sondershausen en Greussen. Ook Sangerhausen en Erfurt zijn niet veraf. Het huis is helemaal leeg en ontmanteld, u zult hier zelf volop aan de slag moeten.

Het huis ligt pal aan de rustige doorgaande weg door het dorpje heen. Er komt niet veel verkeer, eigenlijk alleen bestemmingsverkeer. En dat is maar goed ook, want het straatje is daar ter plaatse maar erg smal. Er is een poort met toegang tot het kleine binnenhofje. Verder geen tuin of andere grond, maar dat kan ook een voordeel zijn, want dan hoeft u geen groene vingers te hebben.

Het huis heeft water en stroom maar wel met oude aansluitingen. Het staat op eigen grond van ongeveer 180 m2. Qua indeling heeft u een keukenruimte, badkamer, 2 slaapkamers, woonkamer, grote slaapkamer, opslagruimte, wasruimte, kelder en nog wat oud stalletjes. De hof bestaat uit ongeveer 70 m2. Het dak is relatief nieuw. Het huis valt onder Monumentenzorg.

Dat biedt mogelijkheden want dan kunt u subsidie aanvragen, en hoeft de verbouwing niet zoveel te kosten! Al met al is dit best een leuk vakantie-object. U heeft de ruimte, en hoeft niet veel te onderhouden, als alles eenmaal klaar is. Het enige nadeel is de ligging direct aan de doorgangsweg. Daadwerkelijk zeer rustig, maar toch…. Daar is echter de lage prijs ook mede op gebaseerd.

De omgeving is daarentegen schitterend. Volop natuur, u zit midden in het groen. En heerlijk rustig. En toch weer vlakbij alle faciliteiten van de diverse stadjes en makkelijk dichtbij snelwegen A71 en A38. Eigenlijk helemaal niet verkeerd, dus.

 

Vraagprijs: 10.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Let op! Dit huis is natuurlijk niet voor niets zo goedkoop. Houdt u hier a.u.b. rekening mee! Denk dan bijvoorbeeld aan slechte staat van onderhoud, mindere locatie, ontbreken van voorzieningen, incourante ligging, geen faciliteiten, forse investeringen, flinke tegenvallers, onverwachte onaangename verrassingen en dat soort zaken.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 26-03-20  Plaatsingscode: PK-GR-HS-135
Object kenmerken
  • Huis