Klushuis met ruimte voor kleine prijs

Verkocht
Omschrijving

Klushuis met ruimte voor kleine prijs

Huis Verkocht - Himmelsberg

VERKOCHT

Dit is een volledig uitgewoond huis met veel ruimte. Alle ruimtes dienen volledig gerenoveerd te worden. Wel is er water en stroom dus u kunt meteen aan de slag. Het hoekhuis is eigenlijk volledig vrijstaand maar heeft geen tuin of buitenruimte. Achter de toegangsdeur is een soort overdekte ruimte die naar een overdekt buitenplaatsje achter het huis leidt. Daarna gaat u meteen het huis binnen.

Het huis is nu eigenlijk opgedeeld in twee woon-eenheden met boven en beneden een kleine badkamer. Zoals reeds gezegd moet dit allemaal vernieuwd worden. Momenteel is er ook geen werkende verwarming. Beneden zijn twee kamers, boven drie kamers. Ook is er nog een grote zolder. Voor het huis is een klein groenstrookje. Het huis ligt geheel vrij aan een rustige straat in een klein stil stadje.

Het geheel staat op eigen grond van 105 m2 waarvan zo’n 60 m2 bebouwd is met het woonhuis. Dit huis is een mooie kans voor beginners op de Duitse vastgoedmarkt. Voor zo’n kleine prijs koopt u in Nederland nog niet eens een garage of een caravan. Wie twee rechterhanden heeft, kan zich hier flink uitleven. Sla snel toe, goedkoper bestaat niet!

 

DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT

 

Koopprijs: 14.995,- euro.

Bemiddelingskosten: 1.995,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 31-12-18  Plaatsingscode: EB-SB-PK

 

Object kenmerken
  • Huis