KLUSHUIS MET TUIN VOOR AANPAKKERS

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

KLUSHUIS MET TUIN VOOR AANPAKKERS

Huis - Bleicherode

Dit is best wel een leuk huis, met een tuintje en behoorlijk wat mogelijkheden. Het woonhuis ligt aan de doorgaande weg en heeft een eigen oprit naast het huis. Achter loopt de grond schuin omhoog en iets meer boven is er nog een aardig tuintje, uitlopend in een taartpunt.

Het huis zelf zal helemaal opgeknapt dienen te worden, daar is de prijs ook naar. De bebouwde oppervlakte bedraagt ongeveer 96 m2 dus u heeft hier flink wat ruimte. Heel vroeger zat er een bedrijfje gevestigd dus dat is nog goed te zien links en rechts.

Het staat in een klein dorpje, al mooi midden in het land en tussen de velden en heuvels, vlakbij de Harz en ook niet ver van grote stad Nordhausen, met goede aansluiting op snelweg A38. Eigenlijk een prima locatie.

Dit is gewoon een leuk huis voor de flinke aanpakker. Handen uit de mouwen en opknappen. U zult hier wel flink aan de slag moeten.

 

Prijs op aanvraag.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 29-03-20  Plaatsingscode: PK-SD-HS-140
Object kenmerken
  • Huis