KLUSHUIS VOOR GOEDKOOP PRIJSJE

€ 15.000,- k.k.
Omschrijving

KLUSHUIS VOOR GOEDKOOP PRIJSJE

Huis - Klostermansfeld

*** IN STILLE VERKOOP ***

Dit is een interessant object voor de handige klusser. Voor relatief heel weinig geld krijgt u hier eigenlijk heel veel: een compleet woonhuis op eigen grond, een binnenhofje met grote schuur en achter nog een deel tuin met dubbele garage. Eigenlijk allemaal heel goed, maar alles heeft wel wat liefde, tijd en aandacht nodig.

Het pand is aangesloten op stroom, water en afwatering via riolering. U kunt dus direct beginnen met opknappen. Dat is wel nodig. Allereerst moet u het gehele pand en het kavel opruimen en uitruimen. Alle rotzooi en rommel weg, dat scheelt al de helft. Dan kunt u goed zien hoeveel ruimte u eigenlijk heeft.

Want er is genoeg woonoppervlakte. Op de begane grond komt u binnen via een ruim hal, met trap naar boven en trap naar de ruime dubbele kelder. Verder zijn er beneden een woonkamer, keukenruimte, zijkamer en de badkamer. Boven zijn er twee kamers en nog twee piepkleine kamertjes.

Verder heeft u buiten wat aanbouw en schuurtjes die gesloopt moeten worden. Ook zou u rustig de dubbele blikken garage achter in de tuin kunnen verwijderen, dan krijgt u meteen een veel grotere tuin. In de schuur is nog veel extra ruimte. Beide daken, zowel van het huis als van de schuur, zijn in goede staat.

Zichtbare zaken die in het oog springen en die direct aangepakt moeten worden: binnen in huis komt er wat steen naar beneden wat op de vensterbank valt. Buiten aan de zijkant van de schuur, met aansluiting op de kopgevel, is een forse scheur. Ook helt de gevel van die schuur enigszins.

Toch is dit een object wat zeker de moeite waard is. U kunt hier een heerlijk vakantiehuis realiseren. Ook voor de verhuur, zowel permanent als toeristisch, is dit natuurlijk een prima huis. Het staat enigszins verhoogd aan een hoger gelegen rustige en doodlopende parallelweg. Eigenlijk lopen er dus twee straten waarvan dit huis aan de goede kant staat.

Het is gesitueerd in Klostermansfeld, Mansfeld-Südharz, Sachsen-Anhalt. Dit ligt aan de oostkant van de Harz, globaal tussen Quedlinburg, Sangerhausen, Halle-Leipzig en Bernburg/Saale. Centraal gelegen in Middenduitsland, u kunt vanaf hier overal naar toe. Berlijn, Praag… het is allemaal binnen bereik.

De markt is hier enorm aangetrokken en dit is dan ook een van de laatste mogelijkheden om spotgoedkoop een eigen huis, op eigen grond, in volledig eigendom, met officieel woonadres aan te schaffen. Doorgaans starten de prijzen hier nu met 35-40.000 euro, en dan heb je nog niet veel. Wacht dus niet te lang.

 

UPDATE 25 januari 2022: het pand wordt overgedragen door een Betreuer die ermee ook nog langs het Amtsgericht moet. Daardoor ontstaat vertraging. Voorlopig is het huis t/m vrijdag 28 januari 2022 (nog) niet beschikbaar. 

 

Kavelgrootte ca. 336 m2

Woonhuis oppervlakte: 75 m2

Garage oppervlakte: 24 m2

Schuur oppervlakte: 42 m2

 

Vaste koopprijs: 15.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 2.200 euro. 

 

Aanbod alleen voor geselecteerde klanten

+++ LET OP! +++ Dit object staat in de stille verkoop. Dit aanbod komt niet naar voren op mijn reguliere verkoopsite. Dit is alleen voor u als geselecteerde klant en gewaardeerde relatie bestemd. Het vriendelijke verzoek is dan ook om dit niet verder te verspreiden en/of aan anderen bekend te maken. Waarvoor hartelijk dank.

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 21-01-22  Plaatsingscode: PK-KF-GO-334-B

Object kenmerken
  • Huis