KNAP VAKANTIEHUIS, KANT EN KLAAR!

Onder aanbieding
Omschrijving

KNAP VAKANTIEHUIS, KANT EN KLAAR!

Huis - Wimmelrode

***IN OPTIE***

Dit zalige vakantiehuis kan direct betrokken worden en is geheel gebruiksklaar! Het is volledig gemoderniseerd en kent een hoge staat van afwerking. De renovatie is modern uitgevoerd met oog voor details. Het biedt volop ruimte en mogelijkheden en staat garant voor een heerlijk onbezorgd verblijf. U kunt meteen vakantie vieren en genieten!

Het ligt in een afwisselend landschap aan de oostkant van de Harz, op ongeveer 4 uur afstand van de Nederlandse grens. U heeft een diverse variëteit aan natuur: bergen en dalen, heuvels en bossen, weidse vergezichten en uitgestrekte landerijen. Ook rivieren en meertjes, dus eigenlijk alles is voorhanden. U raakt hier nooit uitgekeken, het landschap is nooit saai. Ook hier in de buurt zit vlakbij een meer.

Wel is overal rust en ruimte, en, heel ontspannend: stilte. De nachten zijn hier pikdonker en zowel overdag als ’s avonds heerst hier een zalige stilte. Ideaal voor mensen die willen ontspannen, heerlijk even weg uit de drukte. Geen stress, gewoon genieten. Dat kan hier allemaal in deze fraai opgeknapte bungalow. Het staat op een klein parkje, waar iedereen de ander in z’n waarde laat. Men heeft hier nog respect voor een anders privacy.

Het parkje is via twee manieren te bereiken: op een avontuurlijke wijze via een onverhard weggetje de berg op, of via een landweggetje door de velden. Zomer en winter is dit goed te doen, vooral als u het een paar keer gereden heeft, dat went vanzelf. Dit vakantiehuisje heeft een eigen adresaanduiding en beschikt over een gereserveerde parkeerplaats. Ook op de eigen inrit is nog plaats voor zeker 1 en wellicht zelfs 2 auto’s.

Het huisje stamt uit circa 1983 en is de laatste jaren ingrijpend gemoderniseerd. Het is een volledig stenen huis in massieve stijl gebouwd. De afmetingen zijn ca. 8 x 5.5 m. De woonkamer is zeker 4.5 x 4.5 m en biedt een ruimtelijke aanblik, mede door de tactisch geplaatste open keuken. De slaapkamer is zo’n 2.5 x 4 m. In principe heeft u zo’n 35 m2 tot uw beschikking en beneden nog eens zeker 24 m2. Het heeft een bebouwde oppervlakte van ca. 42 m2.

In de oude garage beneden is een tweede badkamer geïnstalleerd en zijn er zeker twee ruimtes die u eventueel nog bij de woonruimte zou kunnen betrekken, of inrichten als extra slaapkamers. Dit zou met weinig moeite gerealiseerd kunnen worden. Alles is in goede staat en prima onderhouden. U kunt er eigenlijk direct in. Een snelle oplevering is desgewenst mogelijk, het vakantiehuis wordt verkocht incl. volledige meubilair en inventaris (excl. persoonlijke spullen).

Boven vindt u het heerlijke terras, een ruime woonkamer met open keuken, slaapkamer, luxe moderne badkamer en voorraadkast. Er is het gehele jaar door water en stroom (met tussenmeters) en afwatering via een gezamenlijke Klärgrube (septictank). Alle voorzieningen zijn in goede staat. De gezamenlijke wegen en paden worden eens in de zoveel tijd door alle eigenaren samen onderhouden. Als u daar geen tijd voor heeft of weinig zin, kunt u deze arbeidsuren afkopen tegen een symbolisch bedrag.

Warmwatervoorziening via boiler, verwarming met een gezellige ouderwetse houtkachel en koken op flessengas, in plaats van elektrisch koken wat hier vaak gebruikelijk is. Eigenlijk bent u van alle gemakken voorzien. U kunt natuurlijk altijd een beetje bijverwarmen met elektrische verwarming, via infraroodplaten, heel energiezuinig en zo in te pluggen, erg gebruikersvriendelijk.

Er is een tuin van goed formaat, niet te groot en zeker niet te klein. U zit eigenlijk al middenin de natuur dus heel veel tuin is soms helemaal niet zo fijn want dat moet u alleen maar onderhouden. Dit is een prima stuk eigen grond (in volledig eigendom) van ca. 350 m2 en dat past daar heel goed. Vanaf uw balkonterras heeft u een zalig vrij uitzicht over de omgeving, direct op de omliggende bossen. Achter, voor en links naast u heeft u geen directe buren, en de enige buren rechts zitten op een afstand van ca. 7 m. In de praktijk merkt u daar echter helemaal niks van.

Dit is een heerlijk vakantiehuisje met verrassend veel mogelijkheden. U kunt er met zijn tweetjes heel goed verblijven, maar ook met een gezin van in totaal vier en zelfs met een vriendengroep van 6 personen zou alles goed mogelijk zijn, met een beetje passen en meten. U heeft op twee verdiepingen een badkamer dus dat schept mogelijkheden! In ieder geval is het een fijne bungalow met benedenverdieping. In een prachtige omgeving, volop natuur, zomer en winter heel geliefd.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / ONDER AANBIEDING ***

 

Vraagprijs: 49.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht etc.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 26-06-21  Plaatsingscode: PK-BR-HS-268

Object kenmerken
  • Huis