KNUS HUISJE MET MOGELIJKHEDEN

€ 33.000,- k.k.
Omschrijving

KNUS HUISJE MET MOGELIJKHEDEN

Huis - Lutherstadt Eisleben

Dit is een leuk klein (deels reeds gerenoveerd) huisje met extra aanbouw, een binnenhofje en op een gunstige locatie gelegen, pal achter de kerk in een rustig dorpje nabij Lutherstadt Eisleben.

Het staat op eigen grond van 240 m2 en zou een beschikbare woonruimte van 120 m2 kunnen hebben (door de nog te realiseren uitbouw).

Het huisje heeft twee kamers, een keuken, badkamer en in de aanbouw kunnen dan nog eens drie kamers gemaakt worden. Verder is er een zolder en een kelder.

 

Vraagprijs: 33.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥  – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 07-02-20  Plaatsingscode: PK-PL-HS-109
Object kenmerken
  • Huis