KNUS HUISJE MET VEEL RUIMTE

€ 29.500,- k.k.
Omschrijving

KNUS HUISJE MET VEEL RUIMTE

Huis - Farnstädt, Saalekreis

Dit leuke woonhuis is enigszins verhoogd gelegen en heeft dus een fraaie ligging aan de rand van het plaatsje Farnstädt in het Saalekreis, makkelijk dichtbij snelweg A38 gelegen en globaal tussen de steden Sangerhausen en Halle, Leipzig. Een ideale locatie dus, in Middenduitsland.

Het plaatsje zelf heeft ongeveer 1.500 inwoners en heeft diverse faciliteiten. Het is een rustig plaatsje in een landelijke omgeving. Omgeven door rust, ruimte en stilte. Een heerlijk huisje voor iemand die niet te veel wil klussen en snel klaar wil zijn.

Het woonhuis heeft een klein plaatsje en een paar schuurtjes met zolder. Ook een ruime garage met garagedeur naar buiten en een deur naar het plaatsje. Het huis komt u binnen via een hal met trap naar boven. Rechts is de woonkamer. Links de grote woonkeuken met daarachter nog een slaapkamer. En dan nog de badkamer in het midden.

Boven vindt u een slaapkamer, een rommelhok en nog een kamer. Hier moet u wel wat aan de wanden, de vloer en het plafond doen. Er is een (oude?) kleine lekkage. Delen van het dak zijn echter al gerepareerd en vernieuwd. Dit hoeft geen grote bron van zorg te zijn.

Al met al heeft u verrassend veel ruimte in dit knus gezellige huisje. Er zijn zeker vier kamers beschikbaar. Dat biedt dus mogelijkheden voor eigen bewoning of gebruik als vakantiehuis maar ook ideaal voor verhuur, danwel recreatief als permanent.

Mede door de garage, het hofje en de schuurtjes heeft u hier een zee aan ruimte. En voor vakantiewoning is het meer dan geschikt want dan hoeft u niet elke keer een grote tuin te onderhouden. Onkruid en overwoekering gaan heel snel hier en daar hoeft u bij dit object niet bang voor te zien.

Het is dan ook gewoon een leuk huisje, op een bijzondere plek en met charmante uitstraling.

 

Vraagprijs: 29.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 2.500,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom van 1.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 08-10-22  Plaatsingscode: PK-FS-WB-443

Object kenmerken
  • Huis