KNUS HUISJE NABIJ HARZ EN STADJES

€ 28.000,- k.k.
Omschrijving

KNUS HUISJE NABIJ HARZ EN STADJES

Huis - Emseloh, Südharz

Dit is een gezellig en klein maar knus huisje in redelijk direct bewoonbare staat. Het staat in het dorpje Emseloh, aan de oostkant van de Harz en tussen de gezellige stadjes Sangerhausen en Lutherstadt Eisleben. Ook goed bereikbaar via snelwegen A38 en A71. Het ligt aan een doodlopend straatje wat schuin omhoog de velden in voert, met aan het einde een klein bos. Geen drukke doorgaande straat dus, alleen bestemmingsverkeer.

Het huis heeft een klein besloten hofje waar het best nog gezellig toeven is. Er is daar een soort washok of bijkeuken (met ligbad), nog een aparte berging met hok en dan een grote schuur met zolder, die eventueel gebruikt zou kunnen worden als uitbouw van het huis. Een extra kamer dus, en nog behoorlijk groot ook.

Het woonhuis heeft op de benedenverdieping een woonkamer met zijkamer, een badkamer met douche, aparte wc, eenvoudige keuken en ruime hal met trap naar boven en naar de gewelfkelder. Boven is er een slaapkamer, kleine kamer en nog een zijruimte. De kamers boven hebben laag plafond.

Verwarming nu nog via oliegestookte installatie, dit kunt u terug ombouwen tot houtstook en kolen. Warm water via boiler. Afwatering via Klärgrube. Stroom is oud maar werkend. Eventueel zou u de stoppenkast kunnen vervangen door een nieuwe, dit kan al voor een paar tientjes. De vloer van de woonkamer zal vervangen moeten worden. Verder is het huis in redelijke staat.

Dit is een leuke vakantiewoning voor niet te veel geld.

 

Koopprijs: 28.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 2.995,- euro (ex. btw).

(met BTW NL 21 % = 3.623,95 euro OF met BTW DE 19 % = 3.564,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 1.500 euro. 

 

Adres:

06528 Emseloh

 

Locatie:

https://www.google.com/maps/@51.5012858,11.3936112,35m/data=!3m1!1e3

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 25-01-21  Plaatsingscode: PK-EL-HS-228-A
Object kenmerken
  • Huis