KNUS KLEIN HUIS TE KOOP OF TE HUUR

€ 29.500,- k.k.
Omschrijving

KNUS KLEIN HUIS TE KOOP OF TE HUUR

Huis - Einzingen, Allstedt

*** SPOTGOEDKOOP ***

Dit leuke kleine huisje staat in een heel rustig dorpje tussen de steden Sangerhausen en Allstedt, centraal in Middenduitsland, en vlakbij de snelwegen A38 en A71 dus goed aan te rijden vanuit alle richtingen.

Naar Berlijn is het nog geen 2,5 uur, naar Praag ongeveer 3,5 uur en vanaf de grens van Nederland circa 4 uurtjes rijden. Een heerlijk uitvalspunt voor gezellige weekends weg of onvergetelijke reisjes en vakanties.

Nu binnen handbereik van iedereen want dit huis is spotgoedkoop te verwerven of te huur voor een vriendelijk prijsje. Huren kost slechts 550 euro per maand exclusief 100 euro vooruitbetaling voor water, afwatering, verzekering, grondbelasting, afvalinzameling en schoorsteenveger. Zelf stroom en verwarming betalen.

Het huis staat op eigen grond van 240 m2 en heeft een woonoppervlakte van ca. 70 m2. Op de begane grond vindt u de woonkamer, badkamer en ruimte voor de keuken. Boven zijn er 2 slaapkamers. U heeft een gezellige binnenhof met deels overkapping.

Verder zijn er nog een paar schuurtjes en stallen met daarboven een grote zolder. Verwarming kunt u zelf regelen door houtstookkachels of infraroodplaten. Al met al is het een leuk huisje in een rustige ruime buurt aan een klein parallelweggetje waar alleen u en de buren komen.

Het is een ingeslapen dorpje met alleen bestemmingsverkeer en ligt niet aan een doorgaande route. Het is er heerlijk rustig in een landelijke vriendelijke omgeving. Alle winkels en inkoopsmogelijkheden zijn vlakbij in Allstedt op ruim 5 minuten afstand of in de gezellige stad Sangerhausen op ca. 10 minuten afstand.

Dit is een heerlijk huisje in goede bewoonbare staat (naar Oostsduitse begrippen) voor een vriendelijke prijs.

 

Huurprijs per maand: 550 euro (plus 100 euro Nebenkosten)

 

Koopprijs: 29.500,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

= makelaarskosten (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering op locatie. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 5.000,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag van in totaal 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 42.000,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt, gecontroleerd en alles reeds doorgenomen met de notaris. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onzekere bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en u kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vertrouwbaar en betrouwbaar. Vraag vrijblijvend verdere informatie.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 01-06-2024  Plaatsingscode: PK-EZ-HS-636

Object kenmerken
  • Huis