KNUS KLEIN KLUSHUIS IN LEUK STADJE

€ 9.500,- k.k.
Omschrijving

KNUS KLEIN KLUSHUIS IN LEUK STADJE

Huis - Nordhausen

Dit is natuurlijk eigenlijk niet te geloven, zo’n lief schattig klein huisje voor nog geen tienduizend euro… Toegegeven, er moet wel heel wat aan gedaan worden. Maar er zitten al kunststof kozijnen in, er ligt al een aardgas-aansluiting in de straat dus u kunt meteen beginnen met vernieuwen en opbouwen.

Het kleine huisje staat aan het einde van de hoofdstraat in een gezellig klein stadje, in de nabijheid van de grote stad Nordhausen. U zit dichtbij de snelweg A38 en aan de voet van het Harz-natuurgebied. De locatie is dus prima. En ook de prijs is in orde.

Waar elders in Europa kan je een huisje kopen voor zo’n bedrag? Het huisje staat op eigen grond van 100 m2 en grenst aan een steegje. Dat is wel zo handig want dan kunt u ook achterom. Daar is een klein plaatsje en een oude aanbouw. Ook is er een soort dakterrasje. Wellicht gewoon slopen en een leuk tuintje realiseren?

En dan heeft u binnen drie kamers, een keuken en een badkamer. Dat is toch voldoende voor een vakantiehuisje? Ook goed geschikt voor de verhuur. Wie wil er nou niet in zo’n leuk stadje zitten? Let wel: het is een smal klein huisje uit het jaar 1910 in een staat waar werkelijk alles aan gedaan moet worden. Houdt u dat goed voor ogen.

De werkzaamheden in de straat zijn momenteel afgerond en alles ziet er knap en keurig uit. Verder worden in het plaatsje sowieso veel verbouwingen en verbeteringen uitgevoerd. Dit heeft echt veel potentieel. En dat voor zo’n lage prijs.

 

Koopprijs: 9.500,- euro.

incl. bemiddelingskosten.

(aan bijkomende kosten zoals overdrachtsbelasting, notariskosten, kleine administratieve aanslagen etc. bent u ongeveer nog geen duizend euro kwijt)

 

Let op! Dit huis is natuurlijk niet voor niets zo goedkoop. Houdt u hier a.u.b. rekening mee! Denk dan bijvoorbeeld aan slechte staat van onderhoud, mindere locatie, ontbreken van voorzieningen, incourante ligging, geen faciliteiten, forse investeringen, flinke tegenvallers, onverwachte onaangename verrassingen en dat soort zaken.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 29-03-20  Plaatsingscode: PK-BL-HS-142
Object kenmerken
  • Huis