Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Kyffhäuser Naturpark

*** IN OPTIE ***

KNUS WOONKLAAR HUISJE MET TUIN

***BUITENKANSJE!***

Dit gezellige woonhuis is eigenlijk direct gebruiksklaar, met water en stroom, keuken en badkamer, en is weliswaar gedateerd of ouderwets maar wel goed onderhouden. Wie weinig eisen stelt, kan hier direct intrekken en gebruik van maken.

Bovendien is het prachtig gelegen, in een klein dorpje midden in het Kyffhäuser Naturpark, met heerlijke uitzichten en heuvels en dalen. De Kyffhäuser is een soort heuvelrug, min of meer parallel aan de Harz, en strekt zich uit over een lengte van 30 km tussen Sondershausen en Heldrungen.

U zit hier dus midden tussen de natuur! Rust, ruimte en stilte, dat vindt u hier. Met het meer van Kelbra vlakbij, en ook snel bereikbaar en aan te rijden via snelweg A38. De locatie is hier ideaal, en ook nog eens het geografische middelpunt van Duitsland.

Het huis staat op eigen grond van ca. 625 m2. Dit betekent dat u ook nog een heerlijke tuin heeft van meer dan 400 m2 met uitzicht op de heerlijke natuur van de Kyffhäuser. De tuin is ook aan de achterkant bereikbaar via een veldweggetje.

Het woonhuis heeft een bebouwde oppervlakte van ca. 57 m2 met een geschatte woonoppervlakte van ongeveer 80 m2. Op de begane grond vindt u de woonkamer, de eenvoudige keuken en badkamer, hal met trap naar boven en toegang tot kelder.

Boven vindt u een slaapkamer, een opbergruimte en nog een slaapkamer die nu helemaal vol staat. Daarboven is nog een zolder die u eventueel zou kunnen ombouwen tot derde slaapkamer. Naast het huis is nog een klein schuurtje.

Achter het huis vindt u nog een knus binnenhofje met 3 schuurtjes en een oude Plumsklo. Daarachter ligt de langwerpige tuin met volop ruimte om te ontspannen. Helemaal aan het eind heeft u een zalig uitzicht op de indrukwekkende natuur.

Dit huis heeft alles in zich om een heerlijk vakantiehuis of tweede woning te worden. Wacht niet te lang, de prijs is dermate gunstig dat deze een grote groep geïnteresseerden zal aanspreken.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Vaste koopprijs: 25.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 4.500,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle kosten: ca. 36.334,- euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Een snelle overdracht is mogelijk!

Beschikbaarheid: per direct
Bezichtiging: op afspraak

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 24-03-2023  Plaatsingscode: PK-ST-MW-507

Object kenmerken
  • Huis