Knusse bungalow op prachtplek in natuur

Verkocht
Omschrijving

Knusse bungalow op prachtplek in natuur

Huis Verkocht - Seega

** VERKOCHT ***

Dit is een leuke knusse houten bungalow, op een prachtige plek, midden in de natuur. Het is gelegen half op de berg nabij het dorpje Seega, middenin een schitterend natuurgebied. Met een stromend riviertje de Wipper beneden in het dal, en dan aan de uiterste rand van het dorp gelegen, helemaal bovenaan dus met fraaie vergezichten. Het natuurhuisje is aan de rand van het bos gesitueerd en u loopt dus zo de berg op verder de bossen in.

Een heerlijke plek, met rust en ruimte, u hoort hier helemaal niets en u ziet ook bijna niemand. Volop privacy dus. De bungalow is gelegen op een kleinschalig parkje met acht andere huisjes, waarvan er 3 leeg staan te verwaarlozen (deze zijn ook te koop), 2 zijn van 1 eigenaar en in goede staat, 1 bungalow is van de burgemeester van het dorpje, dan staat er nog 1 leeg en dan is er nog een soort verenigingshuisje waar geen gebruik meer van gemaakt wordt. U zit hier dus eigenlijk in uw eentje.

Het huisje is goed gefundeerd op een stenen of betonnen fundering, met een terras en de bungalow zelf. U heeft een gezellige woonkamer, een aparte slaapkamer, een keukentje met alle faciliteiten en een badkamertje met douche en wasbak. De wc is via buiten bereikbaar maar er kan zeer gemakkelijk een doorgang naar binnen gemaakt worden. Er is water en stroom. Alles is dus aanwezig om meteen van uw vakantie of weekendje weg te genieten.

De bungalow wordt geleverd inclusief volledige inventaris dus u kunt er eventueel direct verblijven. De plek is heerlijk, midden in de natuur, met een ongekende stilte. Alleen de vogeltjes hoort u zo af en toe. Ook volop wild zoals reeën, vossen, zwijnen en andere diertjes zoals dassen, wasbeertjes en ga zo maar door. Dat loopt allemaal vrij rond en u krijgt het allemaal te zien.

Dit is een prachtige locatie, midden in de natuur, al heerlijk hoog gelegen in de bossen en bergen van Seega, midden in een natuurgebied van het Kyffhäuserland, centraal in Thüringen gelegen. Op een kleinschalig parkje met maar negen bungalows in totaal, waar dus eigenlijk bijna niemand meer komt. De huisjes zijn klein en eenvoudig maar de omgeving is werkelijk schitterend, midden in de natuur en aan de rand van het bos met prachtig uitzicht over de landerijen door de verhoogde ligging.

Zo’n natuurrijke omgeving, met zoveel rust en ruimte en die heerlijke stilte, kom je niet gauw tegen. Het geheel staat op pachtgrond van de gemeente, een zekere en betrouwbare partij dus, en kost slechts enige tientallen euro’s pacht per jaar. De bungalows staan in een soort hoefijzer-vorm op gemeentegrond, aan de rand van het dorp en direct in de natuur gelegen aan de bosrand. Er is met de auto tot aan het parkje te komen. De afmetingen van de huisjes zijn ongeveer 4/5 x 6 meter met een toilet apart via het terras.

Het parkje ligt aan de dorpsrand van Seega, midden in de natuur van de Kyffhäuser, de Kahler Berg – Kuhberg en de Wipperdurchbruch. U zit midden in de natuur, met heerlijke heuvels, bergen en bossen en toch ook weer glooiende landerijen en schitterende vergezichten. Het gebied ligt globaal tussen de stadjes Sondershausen, Bad Frankenhausen en Sömmerda, niet ver van Erfurt.

Goed om te weten: op het parkje staan nog drie bouwvallige bungalows te koop, alledrie samen aan te schaffen in één pakket, voor een totaalprijs van 6.000,- euro (voor de 3 genoemde huisjes). En in hetzelfde dorpje staat ook een compleet op te knappen woonhuis te koop voor slechts 9.999,- euro! 

 

DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT

 

 

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 11-07-19  Plaatsingscode: PK-SE-HS-034

 

Object kenmerken
  • Huis