KOLOSSAAL OUD PAND MET GROTE TUIN

€ 45.000,- k.k.
Omschrijving

KOLOSSAAL OUD PAND MET GROTE TUIN

Huis - Querfurt

Op meer dan 1.000 m2 eigen grond staat dit grote pand dus het heeft een mooie ruime tuin. Landelijk gelegen in het kleine dorpje Niederschmon, niet ver van het stadje Querfurt, centraal in Middenduitsland.

Globaal tussen Sangerhausen en Halle (Saale) en aan de rand van het uitgestrekte natuurpark Saale-Unstrut Triasland. Hier vindt u uitgestrekte bossen, volop natuur en rust, ruimte en stilte. Dit gebied is nog niet ontdekt door het massatoerisme dus u kunt hier de hele dag in de bossen dwalen zonder ook maar iemand tegen te komen.

Het pand is volledig leeg en ontruimd dus u kunt meteen met opknappen beginnen. Er zijn maar liefst 9 kamer met een gezamenlijke woonoppervlakte van ca. 200 m2 dus dat is hier erg groot en ruim. Dit biedt volop mogelijkheden.

Het pand stamt uit 1870 en heeft een mooie rustieke uitstraling. Het dak is dicht en ook het casco is goed. Ook de binnenruimtes zijn mooi hoog en ruim dus dat geeft een fraaie uitstraling. Grote blikvanger is de royale tuin, waar het goed toeven is.

Op de begane grond heeft u zo’n 108 m2 tot uw beschikking. Daar is de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, keuken en twee badkamers. Boven heeft u 92 m2 woonoppervlakte met  woonkamer, slaapkamer, kinderkamer en keuken.

En dan heeft u nog een immense zolder tot uw beschikking waar ook nog het een en ander gerealiseerd kan worden. Houdt er wel rekening mee dat dit een klushuis is.

 

Vraagprijs: 45.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding en begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten, komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van 4.750,- euro. Verder moet er voor wettelijke Nebenkosten en/of externe handlingkosten een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 03-12-22  Plaatsingscode: PK-NS-PH-458

Object kenmerken
  • Huis