KOOPJE MET HEEL VEEL GROND

€ 19.500,- richtprijs
Omschrijving

KOOPJE MET HEEL VEEL GROND

Huis - Nordhausen

***PER INSCHRIJVING*** Bijna 4.700 m2 eigen grond kunt u zich hier verwerven, door in te schrijven en mee te doen aan de algemene uitschrijving. Het gaat hier om een oude boerenhoeve, deels vervallen en ingestort, maar met heel veel land erbij.

Het pand naast het uitgeschreven object wordt momenteel al gesloopt. Het geheel staat in een klein plaatsje behorend tot de Kreis Nordhausen. Het gaat om een bouwvallig hoofdgebouw en bijgebouwen met naar achteren toe gigantisch veel ruimte.

Helemaal aan de achterkant stroomt een riviertje, hoe leuk is dat?! Er wordt een minimumprijs aangehouden van slechts 10.000 euro dus als u bijv. 12.500 euro biedt, dan maakt u goede kans om eigenaar te worden van dit grote object. Met alle bijkomende kosten erbij zit u dan ongeveer op een totaalprijs van ca. 19.500 euro.

En dan heeft u een prachtig groot stuk land. Let wel: er is kans dat er Denkmalschutz bestaat. Verder duurt een procedure van uitschrijving en gunning heel erg lang en kan dit zeker 1 à 2 jaren gaan beslaan. U heel dus wel een lange adem nodig.

 

Geschatte richtprijs: 19.500,- euro.

 

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 14-09-22  Plaatsingscode: PK-SO-TH-431-B

Object kenmerken
  • Huis