Landhuis direct aan rand natuur Harz

€ 80.000,- k.k.
Omschrijving

Landhuis direct aan rand natuur Harz

Huis - Ellrich

Dit prachtige landhuis staat aan de rand van de Südharz, in een mooie en rustige omgeving. Het herenhuis staat op eigen grond van 500 m2 en heeft een woonoppervlakte van ongeveer 110 m2. Het gehele huis dient volledig gerenoveerd te worden. Binnen zijn de eigenaren al begonnen met de ontmanteling van het huis en alles verkeert dus in ruwbouw-staat.

De plek is echter prachtig en staat garant voor een schitterend huis wat u geheel in oude glorie kunt herstellen. Het ligt aan een rustige straat waar alleen omwonenden komen, het is geen doorgangsroute. Het dorpje ligt gunstig, niet ver van snelweg en grote stad. Direct grenzend aan de bergen en bossen van de Südharz.

 

Vraagprijs: 80.000,- euro.

Bemiddelingskosten: op aanvraag.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 03-02-19  Plaatsingscode: EB-SH-TV
Object kenmerken
  • Huis