LEEGSTAAND HUIS MET MOGELIJKHEDEN

€ 22.570,- k.k.
Omschrijving

LEEGSTAAND HUIS MET MOGELIJKHEDEN

Huis - Dünwald

*** IN STILLE VERKOOP ***

Dit is een woonhuis met een verhaal. Maar wel met mogelijkheden en op een goede locatie, rustig gelegen in een gezellig straatje in een klein dorpje.

Langere tijd leegstaand dus moet wel veel aan gebeuren.

Op eigen grond van ca. 1.250 m2 (in twee delen) dus heel veel ruimte.

Wel is het gehele kavel, dus terrein, opstallen, woonhuis, schuur etc. helemaal vervuild en vol met rommel, rotzooi, troep en bende. U zult hier dus eerst geruime tijd aan de slag moeten met opruimen en uitruimen.

 

Koopprijs: 22.570,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 4.000 euro. 

 

Aanbod alleen voor geselecteerde klanten

+++ LET OP! +++ Dit object staat in de stille verkoop. Dit aanbod komt niet openbaar naar voren op mijn reguliere verkoopsite. Dit is alleen voor u als geselecteerde klant en gewaardeerde relatie bestemd. Het vriendelijke verzoek is dan ook om dit niet verder te verspreiden en/of aan anderen bekend te maken. Waarvoor hartelijk dank.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 24-10-21  Plaatsingscode: PK-BS-PK-306

Object kenmerken
  • Huis