LEUK DUBBEL WINKELPAND VOOR SPOTPRIJS!

€ 29.000,- k.k.
Omschrijving

LEUK DUBBEL WINKELPAND VOOR SPOTPRIJS!

Huis - Schlotheim, Thüringen

*** IDEALE KANS! ***

Dit leuke dubbele winkelpand staat in het centrum van een klein stadje in Thüringen. Rechts was het winkeltje en links het magazijn. De beide panden lopen in elkaar over, ook boven waar de opslagruimtes waren. Achter is een heel klein plaatsje van ca. 30 m2.

De originele winkelruimte is ongeveer 30 m2 groot. Als u de opslag en de bovenruimtes meetelt, is er ongeveer 200 m2 aan oppervlakte beschikbaar. Dat is ideaal om beneden een winkel, galerie, of showruimte te realiseren en boven te gaan wonen.

Dan kunt u wonen en werken in het hart van een klein stadje, met alle faciliteiten, winkels, voorzieningen, supermarkten etc. Voor een absoluut betaalbare prijs. Wie gaat hier zijn droom realiseren?

 

Koopprijs: 29.000,- k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

makelaarskosten (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering op locatie. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 8.500,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag van 2.600,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 45.000,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 12-06-2024  Plaatsingscode: PK-EB-OS-642

Object kenmerken
  • Huis