Leuk huis in klein gezellig stadje TE HUUR

€ 500,- HUUR p.m.
Omschrijving

Leuk huis in klein gezellig stadje TE HUUR

Huis - Ebeleben

Dit is een mooi object, voor eigen gebruik, als vakantiewoning of tweede verblijf. Of ideaal geschikt voor de verhuur. Gelegen in het stadshart van een klein plaatsje met ongeveer 3.000 inwoners in de Kyffhäuserkreis. Met winkels, supermarkten, hotels en alle faciliteiten binnen handbereik. Dit woonhuis ligt vlak achter de centrale Markt en leuk gelegen in een gezellig buurtje.

Het huis met aanbouw en grote schuur staat op eigen grond van plusminus 350 m2 dus u heeft ook nog een eigen plaatsje voor het huis en een leuke stadstuin achter het huis, met vrij uitzicht dus u kijkt niet op muren of directe buren. Best een heel interessant object dit! Het huis zelf heeft een bebouwde oppervlakte van 90 m2, bestaande uit het oude woonhuis en een aanbouw, met heerlijke serre of Wintergarten. De schuur heeft een oppervlakte van 30 m2 en daar kunt u dus van alles kwijt.

Het huis heeft charme en karakter van buiten en is van binnen helemaal niet slecht, u moet alleen wel even aan de slag. Binnenkomst via een ruime hal met dan de trap naar boven en naar beneden, naar de kleine kelder. Links de woonkamer, die u ook kunt gebruiken als slaapkamer. Want de ruimte voor de keuken is ook groot en daar kunt u net zo goed een gezellige woonkeuken van maken.

Verder nog een kamertje en een grote ruime badkamer waar u een heerlijke relaxruimte zou kunnen realiseren. Zet er eens een sauna of een jacuzzi bij, hoe heerlijk is dat? Vanuit deze ruimte komt u ook in de serre aanbouw, waar u ook een zalig zitje kunt creëren, of zelfs een extra slaapkamer, als u heel veel fantasie heeft. Van daaruit bereikt u ook de schuur en daarachter weer de tuin, die u wel flink moet snoeien. Ook hier is een heerlijk zitje.

Boven vindt u een ruime overloop en twee slaapkamers. Het dak is oud maar dicht en beschikt over een kleine vliering. Alles is ouderwets en gedateerd maar dat is een kwestie van opfrissen en vernieuwen. Met weinig middelen kunt u hier een heerlijk huis van maken.

Voor het huis heeft u ook nog een heerlijk stukje grond, waar het goed toeven is. Het ligt in een rustig buurtje, ruim opgezet, als u nagaat dat het midden in het stadje is. Vanuit uw huis loopt u zo het centrum in. Het gehele huis heeft centrale verwarming via stadsgas. Er is water, stroom en afwatering via riolering. De stroominstallatie is oud maar functioneert.

 

Zu vermieten

Kaltmiete: 500 Euro pro Monate

Nebenkosten + Kaution in Absprache

Wasser, Strom, Kanaal, Stadtgas

Grundstück: 350 m2

Wohnfläche: 90 m2

Mit Hoffläche, Scheune, Garten und Wintergarten.

Mitten in Zentrum von Ebeleben!

EG: 2 Zimmer, Kücheraum, grosse Badezimmer, Wintergarten

OG: 2 Schlafzimmer

Object kenmerken
  • Huis