Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Heldrungen

*** IN OPTIE ***

LEUK HUIS IN RUSTIG DORP – WOONKLAAR!

***PRIJSVERLAGING!*** Rustig gelegen aan de ingang van een stil dorpje, recht tegenover een klein parkje met monument, ligt dit leuke woonhuis in redelijke staat, wat min of meer direct bewoonbaar dan wel gebruiksklaar is. Het heeft een hofje en grote schuur. In het dorpje Etzleben nabij Heldrungen.

Centraal gelegen in Middenduitsland, met snelle aansluiting op snelweg A71 (Sangerhausen-Erfurt-Thüringer Wald) en globaal tussen Sömmerda, Artern, Bad Frankenhausen en Greussen. Het is een kavel van ca. 176 m2 groot. Het woonhuis meet ca. 50 m2 en heeft een woonoppervlakte van ca. 90 m2.

Aan schuurtjes en opslag is er zo’n 60 m2 beschikbaar. Op de hof heeft u ruimte om lekker te zitten of wat potten en planten neer te zetten. U kunt hier echt iets gezelligs van maken. Het huis heeft zo’n 5 kamers. Al met al best veel ruimte dus.

Beneden vindt u de woonkamer, badkamer en smalle lange keuken. Boven heeft u een overloop met drie kamers en nog een grote zolder daarboven. Beneden in de hal is de toegang naar de kelder. Alles is in redelijke staat en met een beetje opknappen, kunt u hier zo in.

Dit is ideaal als tweede woning of als vakantiehuis maar ook goed geschikt voor de verhuring met een mogelijk rendement van wel 24 %.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs was: 29.500,- euro.

KOOPPRIJS NU: 19.995,- euro!!!

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 1.900,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 4.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 25-01-2023  Plaatsingscode: PK-EL-HS-481

Object kenmerken
  • Huis