LEUK HUIS MET HEEL VEEL RUIMTE!

€ 25.000,- k.k.
Omschrijving

LEUK HUIS MET HEEL VEEL RUIMTE!

Huis - Kelbra, Kyffhäusser

Dit is een heel leuk oud Duits woonhuis, met heel veel ruimte! Het lijkt een klein pand maar er zijn veel kamers, een grote binnenhof, garage met drie plekken en een hele grote schuur! Ook nog een klein tuintje, verhoogd gelegen, en met uitzicht op het Kyffhäuser Naturpark met bovenop de Kyffhäuser Denkmal. Ideaal als vakantiehuis maar ook als investering voor permanente verhuur.

Het is gunstig gelegen in een klein dorpje, vlakbij het meer van Kelbra en ook goed bereikbaar door snelweg A38 die vlakbij ligt. Dat is makkelijk aanrijden vanuit Nederland. U heeft het Kyffhäuser Naturpark bijna in de achtertuin dus een schitterend uitzicht en bomen, bossen en bergen op loopafstand. De Harz is nog geen halfuur hier vandaan met al zijn overweldigende natuur.

Het huis is oud en gedateerd en heeft nog houten kozijnen, deels enkel glas en een paar met DDR dubbel glas. De kamers zijn echter ruim, relatief hoog en goed van formaat. Er is centrale verwarming via een oliegestookte installatie. Uiteraard ook water en stroom dus u kunt direct aan de slag. Het huis zelf moet wel wat liefde en aandacht hebben.

Allereerst beginnen met opruimen en ontruimen, dan schoonmaken en dan kamer voor kamer aanpakken. En dat loont zeker de moeite want er is hier heel veel mogelijk! Het ligt op eigen grond van circa 500 m2. Het woonhuis heeft een totale woonoppervlakte van ongeveer 140 m2. De binnenhof heeft een oppervlakte van zo’n 100 m2. De tuin meet 7 x 14 m en heeft dus een oppervlakte van bijna 100 m2. De schuur heeft een bebouwde oppervlakte van circa 140 m2. En dan is er nog de ruime garage en wat schuurtjes.

Het woonhuis zelf heeft op de begane grond een ruime woonkamer, achterkamer, badkamer met douche en wc, keukenruimte en doorloop naar twee bergruimtes annex twee extra kamers. Boven aan de voorkant is er een slaapkamer, een ruime overloop, nog een slaapkamer, dan een kamer die als extra keuken in gebruik was, en dan nog een ruime slaapkamer. Met een beetje fantasie zijn er boven dus al vijf kamers! Met beneden erbij in totaal wel 7 tot 9 kamers! Ook is er nog een kelder.

Op de binnenhof zijn nog twee schuren annex oude stallen en een grote garage met zeker ruimte voor 3 auto’s. Daarachter bevindt zich de enorme schuur, deels met verdieping, waarvan het dak nog recentelijk vernieuwd is. Deze schuur is zo’n 10 x 14 meter en biedt dus een zee aan ruimte met dito mogelijkheden!

Al met al is dit een prima klushuis, waarbij degene die heel weinig eisen, wensen en verlangens heeft, direct zou kunnen verblijven om meteen aan de slag te gaan met opknappen. Wacht niet te lang, de markt is krap, met veel vraag en weinig aanbod. Dit soort objecten komt niet al te vaak meer voorbij.

 

Koopprijs: 25.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 3.450,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 16-01-21  Plaatsingscode: PK-TD-HS-227
Object kenmerken
  • Huis