LEUK HUIS MET RUIMTE IN NATUUR

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

LEUK HUIS MET RUIMTE IN NATUUR

Huis -

*** IN STILLE VERKOOP ***

Dit huis staat in het dorpje Günserode, midden in de natuur nabij de Kyffhäuser en tussen de plaatsjes Bad Frankenhausen, Sondershausen en Greussen, Weissensee, Sömmerda.

Het is hier een prachtige omgeving, vol heuvels, bergen en dalen, riviertjes en landerijen. Natur Pur. Het ligt aan een rustige doorgaande weg, de verbindingsweg tussen twee kleine dorpjes, geen doorgaande route en alleen bestemmingsverkeer.

Het staat op eigen grond van zo’n 450 m2. Het huis  heeft een bebouwde oppervlakte van 50 m2, met een geschatte woonoppervlakte van zo’n 80 m2.

 

Prijsindicatie: 20.000 euro

Bemiddelingskosten: 2.995 euro

 

Aanbod alleen voor geselecteerde klanten

Dit aanbod komt niet naar voren op mijn reguliere verkoopsite. Dit is alleen voor u als geselecteerde klant en gewaardeerde relatie bestemd. Het vriendelijke verzoek is dan ook om dit niet verder te verspreiden en/of aan anderen bekend te maken. Waarvoor hartelijk dank.

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een aanbetaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 27-11-20  Plaatsingscode: PK-GR-HS-211
Object kenmerken
  • Huis