LEUK HUISJE AAN VOET VAN HARZ

€ 17.950,- k.k.
Omschrijving

LEUK HUISJE AAN VOET VAN HARZ

Huis - Breitungen, Südharz

Een heerlijk uitzicht heeft u hier! Dit ruime en goed onderhouden vakantiehuisje is hoog gelegen en heeft daardoor een zalig uitzicht over de omgeving. Dit geeft een heel vrij en onbevangen gevoel. U bent er hier echt helemaal uit. Weg van alle zorgen en beslommeringen. En alles is woonklaar, u kunt er zo in!

Het huisje heeft een ruime woonkamer met uitbouw waar het goed toeven is. Er zijn twee slaapkamers, een keukentje, toilet met wastafel, kelder en een ruime entree. In totaal meet het huisje ca. 51 m2 en dat is ruim voor een recreatie-object. U heeft hier dan ook alle ruimte. Ook is er buiten nog een hokje, nu in gebruik als opslag maar prima geschikt als douche-ruimte.

Let wel: er is hier geen stromend water dus u moet uw water betrekken via regentonnen (er staat voor zo’n paar duizend liter water aan opvang op het kavel) of bij een van de watertappunten op het parkje. Het is even wennen maar het scheelt ook aanzienlijk in de kosten. Wel is er een goedgekeurde nieuwe kunststof Klärgrube ingebouwd op het kavel.

Het huisje is goed onderhouden en heeft als bouwjaar 1975. Doorlopend zijn zaken opgeknapt en gemoderniseerd. Het geheel maakt een lichte en frisse indruk met veel hout en parket. Het gehele object is geïsoleerd met 10 cm Styropor en heeft een nieuw blikken dak, dus onderhoudsvrij. U kunt hier jaren en jaren plezier van hebben, dat hebben de laatste eigenaren ook gehad.

U betreedt het huisje via een ruime en aangebouwde hal, dan komt u in de lichten en grote woonkamer met ca. 36 m2. Een fraai uitzicht heeft u in de aanbouw van 3.9 x 1.8 m, waar nu een gezellig ontbijttafeltje staat. De twee slaapkamers meten beiden ca. 2.5 x 3.5 en zijn dus goed geschikt voor een tweepersoonsbed. Met nog een extra slaapbank in de woonkamer komt u makkelijk op slaapplaatsen voor wel 6 personen, indien gewenst.

Verwarming is via een gezellige houtkachel en deze verwarmt het gehele huisje binnen mum van tijd. Al met al is dit een heerlijk huisje op een zalige plekje, aan de voet van de Harz en met snelle aansluiting op snelweg A38, centraal gelegen in Middenduitsland. En eigenlijk voor een heel schappelijk prijsje.

Wel zijn er een aantal zaken waar u goed notie van dient te nemen: er is geen vaste waterleiding op het parkje naar de huisjes toe, slechts een enkel watertappunt. Het huisje is hoog gelegen dus u moet met de auto een smal stijl weggetje op en ook op het kavel zelf een trappetje op. Het huisje staat relatief dicht op de buren met een afstand van ca. 3 m enerzijds en ca. 4 m anderzijds. Ook bij een bezichtiging op locatie verandert dit niet, houdt u daar vooraf a.u.b. ernstig rekening mee.

Verder is het park al jarenlang bezig met het goed organiseren van de eigendomsverhoudingen van de grond. Na de val van de muur is het parkje overgedragen aan de gemeente, die er op gegeven moment vanaf wilde. De gemeente heeft de grond verkocht aan de vereniging (dus alle eigenaren zelf) maar dit is middels een lening gegaan. Een deel van de eigenaren heeft wel betaald en een deel van de eigenaren niet. Eigenlijk is het eigen grond van de huisjeseigenaren zelf maar in bezit en/of beheer bij de vereniging. Deze kwestie speelt nu al een paar jaar lang. Momenteel koopt u dus alleen het huisje van de huidige eigenaren en gaat het grond-aandeel van hen op u over.

Aan de andere kant heeft u voor een relatief gering bedrag een kant-en-klaar huisje waar u zo in kunt. Alles is goed verzorgd en prima onderhouden. Ook de reden van verkoop is geheel helder en duidelijk en kan u op verzoek medegedeeld worden. Het huisje wordt verkocht inclusief volledige inventaris en meubilair. Alleen wat persoonlijke spullen en benoemde zaken worden meegenomen.

 

Bezichtiging op afspraak.

Beschikbaarheid per direct.

 

Koopprijs: 17.950,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland.  Aan eenmalig bijkomende kosten komt er nog een bepaald bedrag bij. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 08-10-21  Plaatsingscode: PK-BR-HS-295-B

Object kenmerken
  • Huis