Leuk huisje in Harz-dorpje in natuur

€ 22.400,- k.k.
Omschrijving

Leuk huisje in Harz-dorpje in natuur

Huis - Sangerhausen

Dit is een heerlijk huisje, gelegen in een klein dorpje, midden in de Harz-natuur. In de directe nabijheid heeft u dus bergen en bossen, zalige natuur en overal rust, ruimte en stilte. Het ligt in een plaatsje dat behoort tot de gemeente Sangerhausen en daar heeft u ook alle faciliteiten en inkoopsmogelijkheden. Zelf heeft het dorpje nog geen 200 inwoners, echt heel klein dus.

Vanwege de ligging midden in de natuur en toch de snelle bereikbaarheid via snelweg A38 en A71 is dit eigenlijk prima geschikt als vakantieverblijf of tweede woning. Het huis is oud en gedateerd maar wel is alles aanwezig dus u kunt zo wonen en verblijven. Hoe heerlijk is dat. Niks slopen of verbouwen, meteen vakantie vieren.

Het huis staat op eigen grond van ruim 220 meter en aan woonoppervlakte heeft het object zo’n 80 m2 tot beschikking. Er zijn al kunststof kozijnen en ook het dak is in 1990 vernieuwd dus dat is allemaal in orde. Er is een voortuintje met garagebox, wat ook gebruikt kan worden als schuurtje. Het geheel is vrijstaand en ruimtelijk goed gelegen.

Er is een ouderwetse woonkamer, een eenvoudig badkamertje en een simpele keuken. Dan boven twee slaapkamers. Verwarming gebeurt via houtkachels. Alles heel basic en oud, maar het is er allemaal wel. Voor uiteraard een heel laag prijsje, dus wat mag u verwachten….

 

Koopprijs: 22.400,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 04-06-19  Plaatsingscode: PK-MO-GB-026
Object kenmerken
  • Huis