LEUK HUISJE IN KLEIN STADJE

€ 27.000,- k.k.
Omschrijving

LEUK HUISJE IN KLEIN STADJE

Huis - Artern

Deze leuke rijtjeswoning staat in een klein stadje met alle voorzieningen. Er is water, stroom en afwatering aanwezig. Binnen dient alles opgeknapt en gerenoveerd te worden. Er is een klein buitenplaatsje achter en boven een terras. Dit kan echt een leuke vakantiewoning worden of verhuurobject.

Van buiten ziet het er allemaal redelijk goed uit, binnen is het een heel andere zaak. Daar moet echt flink aangepakt worden. Maar daar is de prijs ook naar. U heeft ruim 70 m2 woonoppervlakte tot uw beschikking met zowel boven als beneden twee flinke ruime kamers. En dan nog wat kleine kamers.

Het staat op 105 m2 eigen grond. Het is leegstaand en volledig ontruimd. Er is een eenvoudig badkamertje en grote keukenruimte.

Op aanvraag zijn foto’s van binnen verkrijgbaar.

 

Vraagprijs: 27.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 2.995,- euro (ex. btw).

(met BTW NL 21 % = 3.623,95 euro OF met BTW DE 19 % = 3.564,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 20-02-22  Plaatsingscode: PK-GR-SP-346-B

Object kenmerken
  • Huis