Leuk huisje in stil dorpje bij natuur Harz

€ 11.500,- k.k.
Omschrijving

Leuk huisje in stil dorpje bij natuur Harz

Huis - Breitungen Südharz

Dit leuke kleine huisje staat op een mooi rustig en ruim plekje, midden in een stil dorpje, al helemaal in de natuur van de Harz. Het ligt in de omgeving van Breitungen (Südharz) en overal om u heen zijn bergen en bossen. De natuur van de Harz begint hier en u zit er midden in. En toch op een steenworp afstand van snelweg A38, dat is makkelijk voor de bereikbaarheid.

Inkoopsmogelijkheden zijn overal in de omgeving en ook het dorpje zelf heeft nog een of meerdere winkeltjes. Het object staat vlakbij een wild stromend riviertje, hoe leuk is dat? Het huis zelf heeft aansluiting op water, stroom en gas. Afwatering is ook aanwezig. Het huis zelf is klein maar er zit ook nog een flinke schuur bij, die u eventueel zou kunnen ombouwen.

Met een leuk tuintje voor het huis waar nu een carport staat, die ook als zitruimte voor barbecue of als terras gebruikt kan worden. Al met al heeft u hier voor weinig geld een tweede woning, op eigen grond, in volledig eigendom, overdracht via Duitse notaris. Ideaal als vakantiehuis, verhuur-object of inschrijf-adres. Het plekje is prachtig, dichtbij de natuur.

Koopprijs: 11.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 995,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 02-02-19  Plaatsingscode: PK-UF-HS-006
Object kenmerken
  • Huis