LEUK HUISJE MET TUIN NABIJ HARZ

€ 600,- huur p.m.
Omschrijving

LEUK HUISJE MET TUIN NABIJ HARZ

Huis - Uftrungen, Harz

*** TE HUUR ***

In het fraaie dorpje Uftrungen, aan de voet van de Harz, met rondom overweldigende natuur, vindt u dit vrijstaande huisje, op eigen grond van bijna 400 m2 dus met een heerlijk tuintje erbij! Met water, stroom en afwatering, dus u kunt direct intrekken en verblijven. Wel moet u een beetje aan de slag.

Alles is oud en een beetje verwaarloosd, met enig achterstallig onderhoud, maar hoofdzaak is dat u er direct in kunt met alle voorzieningen en dat is al heel wat waard eigenlijk. Op een prima locatie, in een rustig dorpje zonder doorgaand verkeer, met rust, ruimte en stilte en de overweldigende natuur binnen handbereik.

En toch goed bereikbaar want de aansluiting op snelweg A38 ligt op nog geen 10 minuten afstand, dus dat is heerlijk als je vanuit Nederland komt aanrijden. Sowieso zitten we hier centraal in Middenduitsland, eigenlijk het geografische middelpunt van het hele land.

Het vrijstaande huisje ligt op een hoek en heeft daardoor een ruim en vrij uitzicht rondom. U heeft een redelijke tuin, niet te groot en niet te klein, met relatief veel mogelijkheden en nog een extra toegang via de zijkant. Daar vindt u ook nog een klein schuurtje en een bouwvallige stal.

Het huis zelfs komt u binnen via het midden met dan een ruime hal, woonkamer, werkruimte, keuken, badkamer, nog een kamer en een zijruimte. Boven zijn twee slaapkamers en nog een onbeschut deel van de zolder, waar u een derde grote kamer zou kunnen realiseren.

Daar moet u wel de vloer en de beschutting van het dak aanpakken. Sowieso is het dak oud maar wel dicht dus daar hoeft u eigenlijk niet meteen wat aan te doen. Wel moet deels de vloer boven de kelder gestut en/of vervangen worden maar dat is allemaal goed te doen.

En daar is de prijs ook naar want voor een bescheiden bedrag krijgt u hier een relatief ruim huis (ca. 130 m2 woonoppervlakte) met een tuin, vrijstaand gelegen op een ideale locatie aan de voet van de Harz. Dit soort objecten voor deze prijs komt niet zo heel vaak meer voor. Ook hier stijgen de huurprijzen fors.

 

Kaltmiete 600 Euro pro Monat

Nebenkosten ca. 100 Euro pro Monat

 

Sofort zur Miete

 

Object kenmerken
  • Huis