Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Uftrungen, Harz

LEUK HUISJE MET TUIN NABIJ HARZ

In het fraaie dorpje Uftrungen, aan de voet van de Harz, met rondom overweldigende natuur, vindt u dit vrijstaande huisje, op eigen grond van bijna 400 m2 dus met een heerlijk tuintje erbij! Met water, stroom en afwatering, dus u kunt direct verblijven of aan de slag, net wat u wilt.

Alles is oud en een beetje verwaarloosd, met enig achterstallig onderhoud, maar hoofdzaak is dat u er direct in kunt met alle voorzieningen en dat is al heel wat waard eigenlijk. Op een prima locatie, in een rustig dorpje zonder doorgaand verkeer, met rust, ruimte en stilte en de overweldigende natuur binnen handbereik.

En toch goed bereikbaar want de aansluiting op snelweg A38 ligt op nog geen 10 minuten afstand, dus dat is heerlijk als je vanuit Nederland komt aanrijden. Sowieso zitten we hier centraal in Middenduitsland, eigenlijk het geografische middelpunt van het hele land.

Het vrijstaande huisje ligt op een hoek en heeft daardoor een ruim en vrij uitzicht rondom. U heeft een redelijke tuin, niet te groot en niet te klein, met relatief veel mogelijkheden en nog een extra toegang via de zijkant. Daar vindt u ook nog een klein schuurtje en een bouwvallige stal.

Het huis zelfs komt u binnen via het midden met dan een ruime hal, woonkamer, werkruimte, keuken, badkamer, nog een kamer en een zijruimte. Boven zijn twee slaapkamers en nog een onbeschut deel van de zolder, waar u een derde grote kamer zou kunnen realiseren.

Daar moet u wel de vloer en de beschutting van het dak aanpakken. Sowieso is het dak oud maar wel dicht dus daar hoeft u eigenlijk niet meteen wat aan te doen. Wel moet deels de vloer boven de kelder gestut en/of vervangen worden maar dat is allemaal goed te doen.

En daar is de prijs ook naar want voor een bescheiden bedrag krijgt u hier een relatief ruim huis (ca. 130 m2 woonoppervlakte) met een tuin, vrijstaand gelegen op een ideale locatie aan de voet van de Harz. Dit soort objecten voor deze prijs komt niet zo heel vaak meer voor.

Reageer snel, weg is weg.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Vaste koopprijs: 29.995,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 3.150,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten en inventaris moet een eenmalige afkoopsom van 4.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 20-09-22  Plaatsingscode: PK-UF-GO-434-A

Object kenmerken
  • Huis