LEUK HUISJE MET TUIN NABIJ NATUURPARK

€ 24.950,- k.k.
Omschrijving

LEUK HUISJE MET TUIN NABIJ NATUURPARK

Huis - Rottleben, Kyffhäuser

De renovatie is al gestart in dit leuke kleine oude Duitse huisje, met uitzicht op de heuvels en bergen van het Kyffhäuser Naturpark. Vanuit uw knusse besloten tuin heeft u een prachtig zicht op deze heerlijke omgeving. En dat voor een prijs die voor iedereen bereikbaar is.

Dit is een officieel woonhuis met eigen adres en dus mogelijkheid tot inschrijving bij de gemeente. Dat is handig voor later, als u toch wilt verhuizen en permanent verblijven in dit fijne land, met lage woonlasten en nog betaalbare prijzen bij de pomp en in de supermarkt.

Als u dit huis koopt, heeft u nooit meer hoge woonlasten en kunt u jarenlang heerlijk genieten en onbezorgd leven. Dat kan hier nog, in Middenduitsland! Het huisje staat op eigen grond van ca. 170 m2 en zoals gezegd heeft u dus een kleine tuin met schuurtje achteraan.

Het huis zelf heeft een bebouwde oppervlakte van ca. 66 m2. Op de begane grond vindt u de gang (hal) met entree van de voordeur, trap naar boven en deur naar de achtertuin. U heeft een keukenruimte met daarachter de ruime toiletruime waar dus ook een douche kan komen. Verder nog een woonkamer en dan boven een overloop met ruimte onder het schuine dak en een slaapkamer.

Zoals gezegd is het piepklein maar dat heeft juist z’n charme en scheelt ook weer met opknappen. Het huis heeft stroom, water en aansluiting op het riool, een nieuwe meterkast, nieuwe vloer en muur in woonkamer, gekeurde schoorsteen etc. U kunt dus razendsnel de renovatie afmaken en heerlijk goedkoop wonen of vakantie vieren.

Uiteraard kunt u het huisje ook verhuren, zowel in de vakantieverhuur als in de permanente verhuur voor de Duitse woningmarkt. Dit zijn de laatste mogelijkheden om nog een goedkoop huisje op de kop te tikken, de markt is hier ook fors aangetrokken met stijgende prijzen, veel vraag en weinig aanbod.

Het object staat in een rustige zijstraat van het dorpje Rottleben, midden in de Kyffhäuserkreis en middenin Naturpark Kyffhäuser. Dit is een soort langgestrekte heuvelrug, tussen Sondershausen en Artern, aan de noordkant van Thüringen, parallel aan snelweg A38 en als een soort uitlopers van de Harz.

 

Vraagprijs: 24.950,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet verder een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 05-09-21  Plaatsingscode: PK-RL-JR-289-B

 

Object kenmerken
  • Huis