LEUK HUISJE MET VEEL MOGELIJKHEDEN

€ 33.000,- k.k.
Omschrijving

LEUK HUISJE MET VEEL MOGELIJKHEDEN

Huis - Volkstedt Lutherstadt Eisleben

Dit is een grappig klein huisje, in een dorpje nabij Lutherstadt Eisleben. Het staat op 240 m2 eigen grond dus biedt best nog wel wat ruimte. Het huis en aanbouw staat in een soort taartpunt, in de hoek van twee straten en is dus eigenlijk helemaal vrijstaand. Het gaat om het huisje zelf, de aanbouw daarachter, dan nog een kleine schuur en een binnenhofje.

Het staat vlak bij de karakteristieke kerk, hoe leuk is dat? Het huis zelf heeft twee kamers, een keuken en badkamer. In de aanbouw is ruimte voor nog eens drie kamers. Ook is er een zolder en kelder. Verder een klein binnenhofje en een schuur. Het is een rustig en stil dorpje, niet ver van de gezellige Lutherstadt Eisleben.

Ook vlakbij de snelwegen A38 (Leipzig-Dresden) en A71 (Sangerhausen-Erfurt. De Harz is vlakbij, net als het Thüringer Wald. Het is ongeveer 2,5 uur rijden naar Berlijn, 3 uur naar Praag en op 4 uurtjes van de Nederlandse grens.

Het object is te koop, te huur of ook verkrijgbaar via huurkoop (onder voorwaarden en met aanbetaling).

 

Vraagprijs: 33.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 17-01-20  Plaatsingscode: PK-PL-HS-095
Object kenmerken
  • Huis